InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 02/09-2015

De udskældte tv-pakker droppes

Stofa der med 450.000 kunder er Danmarks største kabel-tv-selskab, vil nu gøre det muligt for kunderne efter nytår, kun at betale for de tv pakker de rent faktisk bruger. 

Det har længe været udskældt fra forbrugerrådet i Danmark, at rigtig mange danskere kommer til at betale for kanaler de slet ikke ser, når udbyderne kun kan levere tv-pakker der allerede er lavet. Det har Stofa derfor taget efter øre, og har netop besluttet at droppe de så udskældte TV-pakker fremover. 

Stofa vil derfor efter nytår kunne tilbyde deres kunder frit valg mellem 100 forskellige kanaler, der kan vælges fra og til på månedsbasis. 

Forburgerrådet roser som sagt Stofa for at have gået forrest i kampen mod tv-pakkerne og derved også selve tv-kanalerne, der ofte kræver, at nogle tv-kanaler skal leveres sammen med andre fra samme udbyder. Det har derfor ofte været det modsigende svar til forbrugerrådet, at det ikke var muligt for tv-selskaberne at adskille tv-kanalerne fra hinanden, så forbrugerne selv kunne vælge, men nu tyder Stofas nye udmelding, at det ikke er korrekt. 

Martin Salomon fra Forbrugerrådet Tænk, udtaler til Berlingske, "Udmeldingen tyder på, at det ikke er umuligt at gøre, som vi hidtil har fået at vide. Det er utroligt, hvor mange hidtil uoverstigelige barrierer der er faldet bare i 2015. Hvis Stofa kan gøre det, hvad er så problemet i TDC og YouSee."

Stofas direktør er derfor ikke bange for at kalde det nye initiativ banebrydende. 

Udbyderne af tv-pakker har de seneste år mistet en hel del kunder de seneste år, specielt det sidste år, hvor streamingstjenester er blevet endnu mere udbredte. Netflix og HBO er specielt blevet populære blandt danskerne, og det har presset de mange tv-pakke udbydere. Derfor er Stofas initiativ særlig opsiksvækkende, og ikke mindst banebrydende, men specielt dejligt for alle os forbrugere. 

Prisen for den nye tv-pakke løsning er endnu ikke oplyst af Stofa, og kræver sandsynligvis en speciel tv-boks.