Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Vælg den rette type af internet

Der findes flere forskellige typer internet på markedet i dag, hvorfor det kan være svært at finde det helt rette. Vi har derfor lavet en oversigt over de forskellige typer internet, hvor vi har inkluderet de mest populære i Danmark. Hvis du vil vide mere om internet eller er i tvivl, om du har det rette derhjemme, så skal du læse med videre i denne artikel.

Populære typer af internet i Danmark

I Danmark har de fleste husstande en internetforbindelse. Dog er det forskelligt, hvad for en type af internet danskerne har derhjemme, da man kan vælge mellem flere forskellige. De fleste danskere er nærmest online i døgndrift, hvorfor det er vigtigt at have den helt rette type af internet for en selv.

Vi har derfor fundet de fire populæreste former for internet, som du kan få i dit hjem.

Få internet via kabel-TV

Dette er ikke den mest populære internetform i Danmark, men det bliver stadig brugt af flere husstande. Her kommer internetsignalet gennem tv-signalet. Det kan være en rigtig god løsning for nogle mennesker, mens det for andre slet ikke er den rette løsning. Fordelen ved denne løsning er, at du har mulighed for at spare penge på den månedlige bredbåndsregning, da du kan samle bredbånd og TV i en enkelt pakke hos det samme selskab. Man skal huske, at man skal gøre brug af en trådløs router, hvis man vil have en trådløs forbindelse i hjemmet.

Få internet via fibernet

Dette er den nyeste type af internet og bliver mere og mere populær på grund af dens hurtige hastigheder. Det er stadig ikke tilgængeligt i alle områder i Danmark endnu, men det kommer nok i fremtiden. Dette er det helt rette internet for dig, hvis du ønsker en hurtig hastighed, hvor mange kan være på internettet på samme tid for at streame, downloade eller lignende uden afbrydelser.

Hvis I er mange i husstanden, så kan dette være en god løsning.

Få internet via mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er smart for dem, der ønsker at have internet med sig på farten. Internettet kommer nemlig via et USB-stik, som man blot kan have med sig i tasken. Forbindelsen er i konstant udvikling, og den er derfor bedre, end den var for blot et år siden.

Hvis man har et sommerhus og ønsker internet i dette, så kan et mobilt bredbånd også sagtens være løsningen.

Få internet via antenneinternet

Dette er nok den mest populære form for internet i Danmark, da mange har lige præcis denne form for internet i deres hjem. Her skal man bruge en trådløs router, hvis man skal være flere personer på internettet på samme tid. Selve signalet kommer via ens telefonstik.