InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:
Skrevet d. 24/05-2020

Værd at vide om Net1 bredbånd

Hvem er Net1?

Det skandinaviske teleselskab Net1 blev grundlagt tilbage i 2003 og er en del af Ice Group. Selskabet tilbyder mobilt bredbånd til erhverv og private og leverer bredbånd i flere skandinaviske lande heriblandt Danmark. 

Hvad leverer Net1?

Net1 leverer bredbånd til private og erhverv. De siger selv, at de har ”måske Danmarks bredeste dækning”, da de sender på en meget lav frekvens på 450 MHz. De forklarer, at de herved kan levere internet, hvor der ikke er dækning fra andre udbydere i Danmark.

Dette selskab dækker de fleste steder i Danmark, da de dækker omkring 98 % af landet. Selvom du bor i yderområdet, kan du derfor benytte dig af dette mobile bredbånd.

Derudover har du mulighed for at gøre brug af ubegrænset bredbånd i Danmark såvel som i Sverige. Det vil sige, at du kan bruge internettet så meget, som du ønsker uanset, om du er derhjemme, i sommerhuset eller på campingtur. Alle deres løsninger er uden binding.

Mobilt bredbånd fra Net1 til private

Net1 tilbyder tre abonnementer til mobilt bredbånd til private brugere. Den første løsning inkluderer ubegrænset data, hvorfor du kan benytte dig af internettet så meget, som du ønsker.

Den anden løsning inkluderer 40 GB data. Denne løsning er for dig, som ikke konstant er på internettet, men sommetider har brug for at tjekke mails, arbejde, være på de sociale medier m.m. Den sidste løsning inkluderer 100 GB data, som er en mellemting mellem de to andre abonnementer.

Hvis du ikke har brug for et abonnement til mobilt bredbånd, kan du også hos Net1 finde løsningen Mobilt Bredbånd Fritid. Med denne løsning kan du tanke op med ubegrænset brug af data i 1 dag, 2 dage, 7 dage eller 30 dage.

Mobilt bredbånd fra Net1 til erhverv

Hos Net1 tilbyder de også løsninger til erhverv. De leverer M2M, IoT og fiber til virksomheder, hvor de dækker med M2M og IoT i hele Danmark. Net1 forklarer, at de hjælper med at vælge det helt rigtige abonnement samt den løsning, som passer til lige netop den pågældende virksomhed.

Det kan anbefales at kontakte Net1, hvis du har en virksomhed og ønsker at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig.

Hvad koster mobilt bredbånd hos Net1?

Prisen for mobilt bredbånd hos Net1 afhænger af, hvad du vælger. Hvis du som privat forbruger, er interesseret i mobilt bredbånd hos Net1, kan du finde alle priser på deres hjemmeside.

Ønsker du eksempelvis abonnementet med ubegrænset data, vil det lige nu koste dig 149,5 kroner om måneden i de første to måneder. Herefter stiger prisen til 299 kroner om måneden. Oprettelsen er gratis.

Vælger du løsningen med de 100 GB, koster det 124,5 kroner om måneden i de første tre måneder. Herefter stiger prisen til 249 kroner om måneden.

Den sidste løsning med 40 GB, koster 199 kroner om måneden.