Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Waoo vil sikre bedst muligt internet

Waoo har netop lanceret en ny model, som de vil læne sig op ad, når der skal leveres internet. Denne model indeholder både et sikkerhedsaspekt og lever op til Waoos allerede eksisterende hastighedsgaranti. I denne artikel vil Waoos nye model præsenteres.

Hvem er Waoo?

Waoo leverer alle deres produkter på 100% fiberteknologi, og er også ejet af flere fiberselskaber. Med fiberteknologi får du markedets hurtigste internet, og med størst kapacitet.

Waoos slogan lyder ’Internet som det burde være’, og alle deres produkter baseres netop på dette slogan. Der er uendeligt med muligheder når det kommer til internet, og mange af dem er endnu ikke udnyttede. Waoo vil med deres produkter øge forbrugerens internetoplevelse ved at udnytte alle muligheder.

Hos Waoo får du altid hastighedsgaranti og symmetriske forbindelser, hvilket vil sige, at forbindelserne ikke påvirkes af andre brugere, og derfor får du det fulde udbytte på hastigheden.

Internet som det burde være

Waoo har netop offentliggjort, at de vil lancere en helhedsløsning til det digitale danske hjem.

Herudover vil Waoo optimere de danske bredbåndsforhold og være de førende på markedet. Siden 2010 har Waoo været førende inden for hastighed, kapacitet og kvalitet når det kommer til bredbånd, men nu er tiden inde til at tage skridtet videre.

I takt med den digitale udvikling, ændres forbrugerens adfærd og der kræves nye muligheder. Et eksempel herpå er, at alle vores personlige oplysninger og minder i dag ligger online, og derfor har vi behov for mere digital sikkerhed og mere online lagerplads end tidligere. Ifølge Waoo, som har spurgt sine kunder, er netop digital sikkerhed og meget online plads to essentielle aspekter for forbrugeren i dag.

Det vil Waoo tage højde for som en del af den nye digitale helhedsløsning.

Waoo har derfor nytænkt hele deres koncept, og er kommet frem til at de vigtigste elementer er hurtig forbindelse, sikkerhed og lagerplads. Grundtanken bag det nye koncept bliver, at ingen forbrugere skal bekymre sig om, hvorvidt den digitale sikkerhed er i orden, og hvorvidt der er internet nok. Derfor vil antivirusprogrammer og kryptering blive en selvfølgelig når der vælges et abonnement hos Waoo.

Hertil vil rigtig mange forbrugere have adgang til billeder, musik, videoer og andet, son ligger online, hvorfor Waoo vil tilbyde online lagerplads.

Waoo vil herudover have fokus på, at produkterne skal være simple. Sikkerhedsdelen vil være automatisk, og valget af abonnement består i hvor meget online lagerplads, man har behov for, hvor hurtigt internettet skal være og nyeste hardware. Dermed fjernes fokus fra bekymringer om hvorvidt forbrugeren har internet nok.

Waoo oplyser at produkterne er klar på hylderne i løbet af oktober 2016.

Smart WiFi

Waoo har allerede lanceret Smart WiFi, som sikrer, at du får den optimale forbindelse ud af dit WiFi-signal. Smart-systemet består af to enheder, som kan dække et hjem på omkring 140 kvm. De to enheder er allerede forbundene, så forbindelsen vil virke så snart de er tændt.

Hertil kan der købes ekstra enheder, hvis der skal dækkes et større område. Waoo er de første i Danmark med denne løsning, og der bliver løbende udviklet på de forskellige muligheder.