Billigt bredbånd

Billigt bredbånd - Indtast din adresse og find billigt bredbånd

Få de billigste bredbånd priser hvor du bor. Indtast din adresse og sammenlign tilbud fra et udsnit af de bredbåndsudbydere vi samarbejder med.

 • Indholdsfortegnelse

  11 punkter

 • Læsetid

  9 minutter

 • Siden er opdateret

  03/12-2021

Billigt bredbånd - Populære udbydere

Hurtig. Hurtigere. GigaSpeed
 • GigaSpeed internet

 • Fordele med YouSee More

 • Hurtig trådløs router inkluderet

 • Danmarks største udbyder

 • Sikkerhedspakke

Mest værdi for pengene
 • Gratis oprettelse på 1000 Mbit

 • Bedst i test

 • Support til kl. 23.00

 • Tilfredse kunder

Få 1000 Mbit fra 249 kr/md
 • Statisk IP mulig

 • Inkl. trådløs router

 • Dplay 1 mdr./gratis

 • Mofibo 2 mdr./gratis

 • Bullguard 3 mdr./gratis

Hvilket bredbånd kan jeg få?

Det kommer an på, hvor du bor. Som udgangspunkt kan du vælge mellem fibernet, bredbånd med TV-stik, bredbånd med telefonstik og mobilt bredbånd. Det er dog ikke alle steder i Danmark, at det er muligt at installere alle slags bredbånd. 
Indtast din adresse i søgemaskinen her på siden og få et overblik over dine muligheder. Uanset hvilken type bredbånd, du vælger, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige hastigheder og priser.

Sådan får du det bedste bredbånd

Mange bliver skræmte, når de hører alle de forskellige termer såsom bredbånd, fibernet, Mbit og bindingsperiode. Sandheden er, at det slet ikke er så kompliceret at finde det bedste bredbånd. 

Her på siden får du hjælp til hurtigt og nemt at få et overblik over både priser og hastigheder, så du kan træffe den rigtige beslutning. 

Når du er på jagt efter det bedste bredbåndsabonnement er der særligt tre ting, som du skal være opmærksom på:

 1. Din adresse
 2. Dine behov 
 3. Dit budget

Tast disse informationer ind i vores søgemaskine og så får du en oversigt over de bedste bredbåndsforbindelser for dig. 

Når du har oversigten kan du derefter selv vælge, om du helst vil have den billigste løsning, den løsning med flest Mbit eller måske en løsning som også inkluderer streamingtjenester såsom f.eks. Netflix.

Hvordan vælger jeg den rigtige internetforbindelse?

Det bedste tip til at vælge den rigtige internetforbindelse er at kende dine behov. 

Du kan starte med at overveje de følgende parametre:

 • Hvor mange er I i husstanden?
  Med flere personer i husstanden, som bruger internettet samtidig, vil der ofte være behov for flere Mbit. Er der til gengæld kun 1-2 personer, kan I sandsynligvis sagtens klare jer med færre Mbit.
 • Hvad bruger du nettet til?
  Er du typen, der bare surfer på nettet og ser lidt Netflix, så kan du sandsynligvis klare dig med en mindre pakke. Bruger du også internettet til at arbejde med tungere programmer, større filer eller til at game, så har du behov for flere Mbit.


Når du kender dine behov, kan du derefter undersøge, hvilke typer internet du har mulighed for at få, der hvor du bor og sammenligne priser og services mellem de forskellige udbydere og abonnementer. 
Hvis du synes det lyder uoverskueligt, så ingen panik. Indtast dine behov og din adresse i vores søgemaskine, så finder vi hurtigt og nemt de bedste muligheder til dig.

Så nemt kan du skifte bredbåndsudbyder

Når du har fundet det bredbåndsabonnement, som passer perfekt til dine behov, så skal du naturligvis skifte. Heldigvis er det slet ikke svært, og det minder faktisk meget om at skifte mobilselskab. 

Du skal bare klikke på det abonnement, som du gerne vil have og så kommer du direkte videre til udbyderens hjemmeside, hvor du kan bestille. 

Afmeldelse af dit abonnement

Hvis dit nye bredbåndsabonnement er hos en ny udbyder, så bør du altid spørge den nye udbyder, om de automatisk afmelder dit gamle abonnement eller om du selv skal gøre det. Det er en service, som mange selskaber tilbyder, men det er godt at spørge for at være på den sikre side.

Desuden så vær opmærksom på eventuelle bindingsperioder ved dit gamle abonnement, samt om der er udstyr såsom en router, som du skal returnere, når du opsiger abonnementet.

Kan jeg få fibernet?

Det er desværre ikke muligt at få fibernet alle steder i Danmark på nuværende tidspunkt. Hvis du er interesseret i fibernet, så indtast din adresse i vores søgemaskine, og så kan vores algoritme fortælle dig, om der er mulighed for fibernet, der hvor du bor.

Hvilken internethastighed har jeg brug for?

Det kommer an på, hvad du skal bruge internettet til. Internethastighed er typisk inddelt i to: download hastighed og uploadhastighed. Når du ser to tal ud for internethastighed er det første altid download, mens det andet er upload. For de fleste er downloadhastigheden den vigtigste, da det er denne som bestemmer, hvor hurtigt og gnidningsfrit du f.eks. kan streame film og musik fra nettet.

25 Mbit

Er godt for dig, som gerne vil surfe på nettet og streame musik. Forbindelsen kan sagtens bruges af flere enheder samtidig, så længe der ikke bliver arbejdet med store datamængder eller f.eks. afholdes videomøder samtidig.  

100 Mbit

Er ofte tilstrækkeligt i en husstand med 4 brugere, hvor der både bliver arbejdet, gamet og set film. Hastigheden kan dog godt komme til kort, hvis der skal downloades meget store filer. 

500 Mbit

Internet med rigtig høj hastighed, som er perfekt til husstande, hvor der er mange brugere, som alle laver datatunge aktiviteter. På nuværende tidspunkt er denne hastighed desværre ikke tilgængelig overalt i landet.

1000 Mbit

Det er de færreste, som rent faktisk har brug for en bredbåndsforbindelse med 1000 Mbit. Men hvis du gerne vil have lynhurtigt internet, så er dette det hurtigste internet, som du kan få i Danmark i øjeblikket. Ligesom med 500 Mbit er det ikke alle husstande, som har mulighed for at modtage 1000 Mbit.

Hvordan kan jeg måle min nuværende hastighed?

Hvis du gerne vil måle, hvor hurtigt dit nuværende internet rent faktisk er, så kan du bruge en hastighedstest eller en speedtest. Dette kan du heldigvis gøre lige her på siden. For at få det mest præcise resultat bør du tilslutte din computer direkte til din router via et kabel og slukke for andre enheder, som også bruger netværket.

Hvordan får man billigt bredbånd?

Når du bruger InternetTjek.dk, så er det nemt at finde billigt internet. Her på siden får du nemlig et overblik over masser af forskellige bredbåndsabonnementer, så du hurtigt kan finde det abonnement, som passer bedst til dine behov og dit budget. Indtast din adresse og præferencer i vores søgemaskine og skift abonnement allerede i dag.

Overvej dette inden du bestiller bredbånd

Når du skal vælge et bredbåndsabonnement, så er det ikke altid den bedste løsning bare at vælge det billigste. De billigste abonnementer kommer nemlig typisk med de laveste hastigheder. 

Hvis du f.eks. arbejder hjemmefra, er flere personer i husstanden eller gamer, vil du risikere, at dit internet hurtigt bliver meget langsomt, hvilket kan være en uendelig kilde til frustration.

Dine behov

Du bør altid overveje, hvilke behov du har, før du bestiller bredbånd. Behov dækker naturligvis over dit behov for Mbit, men det kan også inkludere andre ting. Det kan f.eks. være, at det giver mening for dig at få en TV-pakke eller en streamingtjeneste med i dit bredbåndsabonnement. 

Hvor du bor

Desuden bør du tjekke hvilke internetudbydere, der dækker, hvor du bor samt hvilken forbindelse, som du kan modtage. For at tjekke hvem der leverer internet, hvor du bor, kan du indtaste din adresse i adressefeltet øverst på InternetTjek.dk. 

På den måde får du kun vist bredbåndsabonnementer, som er tilgængelige i dit område. 

Med hensyn til hvilken forbindelse du kan modtage, så kan man typisk vælge mellem telefonstik, TV-stik, fiber og mobilt bredbånd.

 • Fibernet er i de flestes mening det mest stabile internet, som du kan få. Desværre er det stadig ikke alle steder i Danmark, hvor det er muligt at få fibernet
 • TV-stik eller bredbånd via kabel-tv er tilgængeligt, hvis du bor et sted, hvor du kan modtage kabel-tv. Bredbånd via kabel er typisk en god og stabil løsning.
 • Telefonstik er løsningen, som virker for langt de fleste husstande, da de fleste boliger stadig har et telefonstik, som man kan få internet igennem. Ulempen ved telefonstik er dog, at teknologien er lidt ældre og at forbindelsen derfor godt kan være mere ustabil end ved fibernet og TV-stik.
 • Mobilt bredbånd behøver ingen kabler eller stik, da det forbindes over mobilmasterne ligesom internettet på din telefon. Når du bruger mobilt bredbånd er der typisk en øvre forbrugsgrænse og desuden så er kvaliteten af dit net afhængig af mobilforbindelsen, hvor du bor. For nogle kan der derfor være en fin løsning, mens det for andre ikke er en mulighed.