Bredbånd - Få skræddersyet tilbud på bredbånd

Få flere gratis og uforpligtende tilbud på bredbånd. Indtast få oplysninger, så sørger vi for, at du bliver kontaktet med tilbud på bredbånd. Det bliver ikke nemmere 😃

Billigt bredbånd

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Direktør, InternetTjek.dk

InternetTjek er klar til at hjælpe dig

Hos InternetTjek vil vi gerne hjælpe dig til at få den bedst mulige løsning på bredbånd, og vi forsøger at gøre det nemt for dig at få overblik over det marked, du bevæger dig ind på, når du tegner en bredbåndsløsning. 

Alt du skal gøre er at:

 1. Indtaste din adresse
 2. Sammenligne dine muligheder
 3. Vælge det ideelle bredbånd
 4. Klikke dig direkte videre til selskabet


Mange danskere undersøger ikke markedet

Undersøgelser viser, at danskere bruger internettet og bredbånd som aldrig før. Samtidig viser undersøgelser også, at mange danskere ikke undersøger markedet, inden de tegner en aftale. Det er ærgerligt af flere årsager. 

Først og fremmest kan du risikere at lave en aftale, som ikke er den bedst mulige for dig. Det gælder både, når det kommer til dine behov, men også din pris og de andre fordele, du får med i købet. 

Derudover kan det, at man ikke får undersøgt markedet, betyde, at din løsning ikke fungerer lige så godt, som en anden løsning ville gøre. Vores liv er i høj grad digitale i dag, og intet tyder på, at vores liv bliver mindre digitale i fremtiden. 

Disse livsvilkår stiller krav til, at vi får det bedst mulige ud af vores bredbåndsforbindelse, så vores digitale liv har de bedst mulige betingelser.

Liste over billigt bredbånd:

 1. Norlys billigste bredbånd | 1000 mbit/s | Pris fra 179,-/md.
 2. Kviknet billigste bredbånd | 300 mbit/s | Pris fra 199,- /md.
 3. Kviknet billigste bredbånd | 200 mbit/s | Pris fra 199,-/md.
 4. Jetnet billigste bredbånd | 300 mbit/s | Pris fra 199,-/md.
 5. Kviknet billigste bredbånd | 100 mbit/s | Pris fra 219,-/md.
 6. Maxspeed billigste bredbånd | 300 mbit/s | Pris fra 229,-/md.
 7. Kviknet billigste bredbånd | 1000 mbit/s | Pris fra 229,-/md.
 8. Maxspeed billigste bredbånd | 1000 mbit/s | Pris fra 249,-/md.
 9. Hiper billigste bredbånd | 1000 mbit/s | Pris fra 249,-/md
 10. Jetnet billigste bredbånd | 1000 mbit/s | Pris fra 249,-/md
 11. Yousee billigste bredbånd | 200 mbit/s | Pris fra 249,-/md.
 12. Hiper billigste bredbånd | 300 mbit/s | Pris fra 249,-/md.
 13. Hiper billigste bredbånd | 100 mbit/s | Pris fra 249,-/md.

Oversigt over det billigste bredbånd:

UDBYDERHASTIGHEDPRIS
Norlys bredbånd1000 mbit/sPris fra 179,-/md.
Kviknet bredbånd300 mbit/sPris fra 199,- /md.
Kviknet bredbånd200 mbit/sPris fra 199,-/md.
Jetnet bredbånd300 mbit/sPris fra 199,-/md.
Kviknet bredbånd100 mbit/sPris fra 219,-/md.
Maxspeed bredbånd300 mbit/sPris fra 229,-/md.
Kviknet bredbånd1000 mbit/sPris fra 229,-/md.
Maxspeed bredbånd1000 mbit/sPris fra 249,-/md.
Hiper bredbånd1000 mbit/sPris fra 249,-/md.
Jetnet bredbånd1000 mbit/sPris fra 249,-/md.
Yousee bredbånd200 mbit/sPris fra 249,-/md.
Hiper bredbånd300 mbit/sPris fra 249,-/md.
Hiper bredbånd100 mbit/sPris fra 249,-/md.

Hvordan får man billigt bredbånd?

InternetTjek.dk gør det nemt for dig at finde det billigste bredbånd til dine behov. Når du tilmelder dig gennem vores formular, sendes dine indtastede oplysninger videre til de bredbåndsudbydere, vi samarbejder med.

Hver bredbåndsudbyder ringer dig derefter op og giver dig et tilbud, som du frit kan acceptere eller afvise.
Det er mest optimalt for dig at vente, til du er blevet ringet op af alle vores samarbejdspartnere. For så vil du have det bedste sammenligningsgrundlag og kan vælge det bedste tilbud ud fra pris, indhold m.m.

Vejen til billigste bredbånd:

 1. Tilmeld dig InternetTjek.dk
 2. Hver af vores samarbejdspartnere ringer dig op
 3. Sammenlign tilbuddene
 4. Acceptér bedste tilbud

Hvad er bredbånd?

Når man taler om bredbånd, kan mange danskere faktisk være i tvivl om, hvad bredbånd egentlig helt præcist er. 


Som dansker hører man ordet bredbånd i reklamer på TV og alle de andre steder, vi eksponeres for reklamer, og det er nok også temmelig uundgåeligt at støde på begrebet, hvis man søger information, råd og vejledning hos sin lokale bredbåndsudbyder.


Det er dog ikke alle danskere, der føler sig helt sikre i, hvad bredbånd er, og selvom mange af os har eller ønsker en bredbåndsløsning derhjemme, så er det ikke alle, der ved ret meget om det produkt, de har købt.


For mange hænger det sammen med, at man ikke har den store tekniske interesse i produktet, så længe det fungerer, mens det for andre handler om, at det kan virke indviklet at forstå og uoverskueligt at sætte sig ind i.

Bredbånd er internet

I virkeligheden er bredbånd en slags synonym med internet.

Der findes selvfølgelig forskellige typer internet, og der er også forskel på, hvordan internetforbindelse leveres. Men når man taler om bredbånd, så taler man kort sagt om en internetforbindelse.


Mange forbinder bredbånd med en ekstra hurtig internetforbindelse, og det kan der sagtens være noget om. Bredbånd er nemlig typisk en hurtig internetforbindelse, og bredbåndsforbindelse er selvsagt hurtigere i dag end det internet, man kendte for 20 år siden. 


Sidenhen er der dog kommet skarp konkurrence til bredbåndet, og fremtidens endnu hurtigere internet tager en lidt anden form end det, vi kender som bredbånd i dag. 

Bredbånd er internet, der leveres gennem et coax-kabel. I modsætning hertil findes der også fibernet, som leveres gennem et fiberkabel. På den måde er alt internet ikke bredbånd, men når man bruger betegnelsen bredbånd, så taler man altså om en internetforbindelse.


Hos de forskellige bredbåndsudbydere kan du finde bredbåndsløsninger, der leveres på flere forskellige måder alt efter, hvilke teknologiske muligheder der er i dit hjem. Hos mange udbydere kan du finde bredbånd, der leveres via fiber, via kabel-tv eller via telefonstik.

Hvilket bredbånd kan jeg få?

Det kommer an på, hvor du bor. Som udgangspunkt kan du vælge mellem fibernet, bredbånd med TV-stik, bredbånd med telefonstik og mobilt bredbånd. Det er dog ikke alle steder i Danmark, at det er muligt at installere alle slags bredbånd. 

Indtast din adresse i søgemaskinen her på siden og få et overblik over dine muligheder. Uanset hvilken type bredbånd, du vælger, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige hastigheder og priser.

Derfor er din adresse vigtig ved valg af bredbånd

Hvis ikke man kender hele teknologien bag bredbånd og internetløsninger, kan det lyde dumt, fjollet og endda unfair, at din adresse har indflydelse på, hvor god en løsning du kan få. Det er dog ikke desto mindre den lidt irriterende sandhed. 

Når du vil finde det bedste bredbånd i dit område, afhænger dine muligheder nemlig af, hvilke geografiske og teknologiske forhold der er på spil i dit lokalområde. 

For eksempel afhænger dine muligheder for at få fiberbredbånd af, hvorvidt der er nedgravet fiberkabler i dit område. Internetforbindelsen transporteres nemlig gennem disse kabler, og hvis ikke de er der, kan fiberbredbåndsforbindelsen altså ikke nå frem. 

Det handler derfor ikke om, hvorvidt diverse udbydere af internetforbindelse har gidet at lave gode tilbud på internet i dit område. 

Tværtimod handler det om deres muligheder for at lave disse tilbud til dig, og dem er de ikke selv direkte herrer over. 

Det er typisk forsynings- og energiselskaber, der ejer de kabler og den teknologi, der leverer internet til dit område. Forsynings- og energiselskaberne arbejder derefter sammen med bredbåndsudbyderne, som står for transporten fra forsynings- og energiselskabernes kabler og hjem til dig.

Din adresse afgør dine muligheder

Det er ikke alle bredbåndsudbydere, der samarbejder med alle forsynings- og energiselskaber, og derfor vil nogle internetudbydere ikke være en mulighed i alle områder. 

Derfor er der flere forskellige parter i spil, når du skal finde det bedste bredbånd på din adresse, og geografi er altså en irriterende faktor. Heldigvis arbejder man i langt de fleste dele af landet på at etablere den nødvendige teknologi, så man får de samme muligheder de fleste steder i landet.

Hvis du bor et sted, hvor hastigheden og mulighederne endnu ikke er så gode, er det altså blot et spørgsmål om tid. Du må derfor væbne dig med tålmodighed og håbe på, at man er effektive i det arbejde, der skal til for, at du kan få en bedre forbindelse og bedre muligheder.

Sådan får du det bedste bredbånd

Mange bliver skræmte, når de hører alle de forskellige termer såsom bredbånd, fibernet, Mbit og bindingsperiode. Sandheden er, at det slet ikke er så kompliceret at finde det bedste bredbånd. 

Her på siden får du hjælp til hurtigt og nemt at få et overblik over både priser og hastigheder, så du kan træffe den rigtige beslutning. 

Når du er på jagt efter det bedste bredbåndsabonnement er der særligt tre ting, som du skal være opmærksom på:

 1. Din adresse
 2. Dine behov 
 3. Dit budget

Tast disse informationer ind i vores søgemaskine og så får du en oversigt over de bedste bredbåndsforbindelser for dig. 

Når du har oversigten kan du derefter selv vælge, om du helst vil have den billigste løsning, den løsning med flest Mbit eller måske en løsning som også inkluderer streamingtjenester såsom f.eks. Netflix.

Billigste bredbånd priser

Find de bedste og billigste priser på bredbånd med InternetTjek.dk. Du får nemt og hurtigt et overblik over dine muligheder alt efter budget, behov og hvor du bor. Slut med at betale skyhøje priser for internet, med InternetTjek.dk får du overblikket og alle de nyeste tilbud.
Bredbånd

Hvilken internethastighed har jeg brug for?

Det kommer an på, hvad du skal bruge internettet til. Internethastighed er typisk inddelt i to: download hastighed og uploadhastighed. Når du ser to tal ud for internethastighed er det første altid download, mens det andet er upload. For de fleste er downloadhastigheden den vigtigste, da det er denne som bestemmer, hvor hurtigt og gnidningsfrit du f.eks. kan streame film og musik fra nettet.

25 Mbit

Er godt for dig, som gerne vil surfe på nettet og streame musik. Forbindelsen kan sagtens bruges af flere enheder samtidig, så længe der ikke bliver arbejdet med store datamængder eller f.eks. afholdes videomøder samtidig.  

100 Mbit

Er ofte tilstrækkeligt i en husstand med 4 brugere, hvor der både bliver arbejdet, gamet og set film. Hastigheden kan dog godt komme til kort, hvis der skal downloades meget store filer. 

500 Mbit

Internet med rigtig høj hastighed, som er perfekt til husstande, hvor der er mange brugere, som alle laver datatunge aktiviteter. På nuværende tidspunkt er denne hastighed desværre ikke tilgængelig overalt i landet.

1000 Mbit

Det er de færreste, som rent faktisk har brug for en bredbåndsforbindelse med 1000 Mbit. Men hvis du gerne vil have lynhurtigt internet, så er dette det hurtigste internet, som du kan få i Danmark i øjeblikket. Ligesom med 500 Mbit er det ikke alle husstande, som har mulighed for at modtage 1000 Mbit.

Hvordan kan jeg måle min nuværende hastighed?

Hvis du gerne vil måle, hvor hurtigt dit nuværende internet rent faktisk er, så kan du bruge en hastighedstest eller en speedtest. Dette kan du heldigvis gøre lige her på siden. For at få det mest præcise resultat bør du tilslutte din computer direkte til din router via et kabel og slukke for andre enheder, som også bruger netværket.

Danskernes internetforbrug stiger årligt

Selvom mange havde den helt klare overbevisning, at internettet blot var en fjollet dille dengang, internettet for alvor gjorde sit indtog i slutningen af det forrige århundrede, så stiger danskernes internetforbrug stadig årligt. 

Mange kan have svært ved at tro på, at man efterhånden kan bruge internettet mere, end man allerede gør nu. 

 • Inden for de seneste år er danskernes internetforbrug dog steget med cirka 40 procent årligt.

Dette hænger ikke mindst sammen med, at streaming for alvor gør sit indtog i disse år. 

TV-forbrug, som streaming jo i høj grad er, er endnu en af de ting, som vi har overladt til internettet de seneste år, og intet tyder på, at vi kommer til at streame mindre i fremtiden. Tværtimod. Derfor stiller vores vaner og tendenser også større og større krav til den internetforbindelse og den bredbåndsløsning, vi har. 

Hos InternetTjek er vi bevidste om dette, og derfor er det helt afgørende, at du får en bredbåndsløsning, som passer til dine behov. Netop det kan vi hjælpe dig med her på siden, hvor du kan undersøge dine muligheder. 

Hos mange bredbåndsudbydere kan du også få gode tilbud på diverse streamingtjenester, når du tegner en bredbåndsløsning. Dette er endnu et godt bevis på, at streaming allerede er en integreret del af langt de fleste danskeres liv. 

Selvom mange kunne tro, at det primært er de unge, der streamer, så viser tal fra Danmarks Statistik, at det ikke er tilfældet. 

Hvordan kan jeg forstå forskelle i hastigheder på bredbånd?

En af de ting, man uundgåeligt vil komme til at høre om og skulle forholde sig til, hvis man sætter sig til at undersøge sine muligheder for bredbånd, er hastighed. 

Bredbånd og hastighed er nemlig to ord, som man stort set altid vil høre i samme sætning, og det hænger naturligt nok sammen med, at langt de fleste ønsker den hurtigst mulige hastighed.

 • Der kan være store geografiske forskelle på, hvad der er muligt, når det kommer til bredbånd og hastighed. 

I nogle områder er mange længere i processen om udrulning af bedre og hurtigere internetforbindelser i form af kabler og anden teknologi.

I andre områder halter man fortsat en smule bagefter, og det betyder, at du i nogle områder af landet vil være dårligere stillet, når det kommer til bredbånd og hastighed, end du vil i andre dele af landet. 

Sammenlign hastigheder ved hjælp af vores værktøj

Du har altid mulighed for at tjekke den mulige hastighed på bredbånd i dit område. For nogle kan det dog virke som en uoverskuelig opgave, men det behøver det ikke at være. Hvis du benytter dig af vores sammenligningsværktøj, kan du nemlig sammenligne de mulige hastigheder i dit område. 

Når du taster din adresse ind i vores sammenligningsværktøj, vil vi vise dig en række muligheder for bredbånd på din adresse. 

Du kan sammenligne de forskellige muligheder på flere parametre, blandt andet kan du sammenligne de forskellige tilbuds hastigheder. Hastighederne fremgår nemlig tydeligt, når du præsenteres for de forskellige muligheder. 

De forskellige udbydere af bredbåndsløsninger kan tilbyde dig meget hurtige hastigheder, men de kan selvfølgelig ikke give dig mere i sidste ende, end det er muligt på din adresse. 

Hastigheden på dit bredbånd afhænger altså ikke kun af, hvilken udbyder du vælger, men også af hvilke muligheder der er på din adresse.

Synes du, priser på bredbånd er uoverskuelige?

Priser på bredbånd kan være lidt af en jungle, og i nogle husstande er man helt opgivende overfor den opgave, det er at finde den bedste pris på det uundværlige internet. 

Priser på bredbånd behøver dog ikke at være en ufremkommelig jungle. Tværtimod. 

Hos InternetTjek har vi gjort det nemt for dig. Du kan nemlig let sammenligne priser på bredbånd i dit område. Det kan være en stor opgave at sætte sig ind i alle priser på markedet, og det kan i nogle tilfælde også være spild af tid, hvis ikke alle udbydere er en mulighed i dit område alligevel. 

Ved hjælp af InternetTjek kan du i stedet nøjes med at danne dig et overblik og sætte dig ind i priserne på bredbånd hos de udbydere, der er tilgængelige i dit område. 

Det gør processen og arbejdet langt mere overskueligt, og så sparer det dig ikke mindst for en masse tid.

Mobilt bredbånd er også en løsning, du måske har hørt om

Hvis du er ny i at sætte dig ind i, hvad bredbånd overhovedet er, så kan du måske også være lidt i tvivl om, hvad mobilt bredbånd er. Mobilt bredbånd er nemlig også en løsning, man støder på i diverse reklamer, men hvad er forskellen på mobilt bredbånd og bredbånd egentlig, og hvad skal man helst vælge?

Mobilt bredbånd er kort fortalt en trådløs internetforbindelse, du kan tage med dig rundt. Med en mobil bredbåndsløsning behøver du altså ikke at befinde dig et bestemt sted - for eksempel i dit eget hjem - når du ønsker at tilgå internettet. 

Det er på dette område, at en bredbåndsforbindelse og en mobil bredbåndsforbindelse adskiller sig. En almindelig bredbåndsforbindelse er nemlig bundet til dit hjem eller det sted, du har sat den op. 

Der er flere typiske årsager til, at folk vælger mobilt bredbånd

Der er mange sammenhænge, hvor en mobil bredbåndsløsning kan være en fordel og endda helt uundværlig. Nogle forbrugere bruger nemlig deres mobile bredbåndsforbindelse hver eneste dag, mens andre ikke ville ane, hvad de skulle bruge den til.

Der er for eksempel mange pendlere, der har en mobil bredbåndsløsning, så de kan arbejde, når de er på farten til og fra arbejde, studie eller anden destination. Det kan for eksempel være i toget. 

Mange, der tilbringer mange arbejdsdage på forretningsrejse eller på anden måde ofte er ude af huset, har også en mobil bredbåndsløsning, så de kan logge på internettet der, hvor de nu engang er. 

Det kan for eksempel også være forbrugere, der ofte arbejder ude i byen på caféer, restauranter eller i parker.

Hvis man bor i et område, hvor mulighederne for bredbånd og hurtigt internet er begrænsede, er der også mange, der vælger at tegne en mobil bredbåndsløsning i stedet.

Altid online med mobilt bredbånd

Selvom man ønsker at bruge løsningen i sit eget hjem, kan det altså være en fordel med mobilt bredbånd, hvis ikke man bor i et område, hvor der er andet, der er bedre. Selvom løsningen er mobil, er det jo ikke en nødvendighed, at man tager forbindelsen med sig rundt. 

Man kan sagtens lade den stå samme sted, hvis det er det, man ønsker.

Undersøg dine muligheder for mobilt bredbånd

Hvis du er interesseret i mobilt bredbånd, kan du med fordel sammenligne tilbud og priser ved hjælp af InternetTjek. Du kan blot tilgå den fane i menulinjen, der hedder “Mobilt bredbånd”.

Overvej dette inden du bestiller bredbånd

Når du skal vælge et bredbåndsabonnement, så er det ikke altid den bedste løsning bare at vælge det billigste. De billigste abonnementer kommer nemlig typisk med de laveste hastigheder. 

Hvis du f.eks. arbejder hjemmefra, er flere personer i husstanden eller gamer, vil du risikere, at dit internet hurtigt bliver meget langsomt, hvilket kan være en uendelig kilde til frustration.

Dine behov

Du bør altid overveje, hvilke behov du har, før du bestiller bredbånd. Behov dækker naturligvis over dit behov for Mbit, men det kan også inkludere andre ting. Det kan f.eks. være, at det giver mening for dig at få en TV-pakke eller en streamingtjeneste med i dit bredbåndsabonnement. 

Hvor du bor

Desuden bør du tjekke hvilke internetudbydere, der dækker, hvor du bor samt hvilken forbindelse, som du kan modtage. For at tjekke hvem der leverer internet, hvor du bor, kan du indtaste din adresse i adressefeltet øverst på InternetTjek.dk. 

På den måde får du kun vist bredbåndsabonnementer, som er tilgængelige i dit område. 

Med hensyn til hvilken forbindelse du kan modtage, så kan man typisk vælge mellem telefonstik, TV-stik, fiber og mobilt bredbånd.

 • Fibernet er i de flestes mening det mest stabile internet, som du kan få. Desværre er det stadig ikke alle steder i Danmark, hvor det er muligt at få fibernet
 • TV-stik eller bredbånd via kabel-tv er tilgængeligt, hvis du bor et sted, hvor du kan modtage kabel-tv. Bredbånd via kabel er typisk en god og stabil løsning.
 • Telefonstik er løsningen, som virker for langt de fleste husstande, da de fleste boliger stadig har et telefonstik, som man kan få internet igennem. Ulempen ved telefonstik er dog, at teknologien er lidt ældre og at forbindelsen derfor godt kan være mere ustabil end ved fibernet og TV-stik.
 • Mobilt bredbånd behøver ingen kabler eller stik, da det forbindes over mobilmasterne ligesom internettet på din telefon. Når du bruger mobilt bredbånd er der typisk en øvre forbrugsgrænse og desuden så er kvaliteten af dit net afhængig af mobilforbindelsen, hvor du bor. For nogle kan der derfor være en fin løsning, mens det for andre ikke er en mulighed.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.