Billigt bredbånd

Billigt bredbånd - Søg og find billige bredbåndsudbydere

Få de billigste bredbånd priser hvor du bor. Indtast din adresse og sammenlign tilbud fra et udsnit af de bredbåndsudbydere vi samarbejder med.

Billigt bredbånd - Populære udbydere

5 stjerner
4,6/5 baseret på 11.875 Trustpilot anmeldelser
 • Statisk IP mulig

 • Inkl. trådløs router

 • Dplay 1 mdr./gratis

 • Mofibo 2 mdr./gratis

 • Bullguard 3 mdr./gratis

5 stjerner
4,6/5 baseret på 10.046 Trustpilot anmeldelser
 • Best i test

 • Support til kl. 23.00

 • Tilfredse kunder

4 stjerner
3,9/5 baseret på 1.636 Trustpilot anmeldelser
 • Hurtigt og stabilt net

 • Velegnet til hjemmearbejde

 • Valgfri trådløs router


Billigste bredbånd

Find de bedste og billigste priser på bredbånd med InternetTjek.dk. Du får nemt og hurtigt et overblik over dine muligheder alt efter budget, behov og hvor du bor. Slut med at betale skyhøje priser for internet, med InternetTjek.dk får du overblikket og alle de nyeste tilbud.  

Sådan får du det bedste bredbånd

Mange bliver skræmte, når de hører alle de forskellige termer såsom bredbånd, fibernet, Mbit og bindingsperiode. Sandheden er, at det slet ikke er så kompliceret at finde det bedste bredbånd. 

Her på siden får du hjælp til hurtigt og nemt at få et overblik over både priser og hastigheder, så du kan træffe den rigtige beslutning. 

Når du er på jagt efter det bedste bredbåndsabonnement er der særligt tre ting, som du skal være opmærksom på:

 1. Din adresse
 2. Dine behov 
 3. Dit budget

Tast disse informationer ind i vores søgemaskine og så får du en oversigt over de bedste bredbåndsforbindelser for dig. Når du har oversigten kan du derefter selv vælge, om du helst vil have den billigste løsning, den løsning med flest Mbit eller måske en løsning som også inkluderer streamingtjenester såsom f.eks. Netflix. 

Overvej dette inden du bestiller bredbånd

Når du skal vælge et bredbåndsabonnement, så er det ikke altid den bedste løsning bare at vælge det billigste. De billigste abonnementer kommer nemlig typisk med de laveste hastigheder. Hvis du f.eks. arbejder hjemmefra, er flere personer i husstanden eller gamer, vil du risikere, at dit internet hurtigt bliver meget langsomt, hvilket kan være en uendelig kilde til frustration.

Dine behov

Du bør altid overveje, hvilke behov du har, før du bestiller bredbånd. Behov dækker naturligvis over dit behov for Mbit, men det kan også inkludere andre ting. Det kan f.eks. være, at det giver mening for dig at få en TV-pakke eller en streamingtjeneste med i dit bredbåndsabonnement. 

Hvor du bor

Desuden bør du tjekke hvilke internetudbydere, der dækker, hvor du bor samt hvilken forbindelse, som du kan modtage. For at tjekke hvem der leverer internet, hvor du bor, kan du indtaste din adresse i adressefeltet øverst på InternetTjek.dk. På den måde får du kun vist bredbåndsabonnementer, som er tilgængelige i dit område. 

Med hensyn til hvilken forbindelse du kan modtage, så kan man typisk vælge mellem telefonstik, TV-stik, fiber og mobilt bredbånd.

 • Fibernet er i de flestes mening det mest stabile internet, som du kan få. Desværre er det stadig ikke alle steder i Danmark, hvor det er muligt at få fibernet
 • TV-stik eller bredbånd via kabel-tv er tilgængeligt, hvis du bor et sted, hvor du kan modtage kabel-tv. Bredbånd via kabel er typisk en god og stabil løsning.
 • Telefonstik er løsningen, som virker for langt de fleste husstande, da de fleste boliger stadig har et telefonstik, som man kan få internet igennem. Ulempen ved telefonstik er dog, at teknologien er lidt ældre og at forbindelsen derfor godt kan være mere ustabil end ved fibernet og TV-stik.
 • Mobilt bredbånd behøver ingen kabler eller stik, da det forbindes over mobilmasterne ligesom internettet på din telefon. Når du bruger mobilt bredbånd er der typisk en øvre forbrugsgrænse og desuden så er kvaliteten af dit net afhængig af mobilforbindelsen, hvor du bor. For nogle kan der derfor være en fin løsning, mens det for andre ikke er en mulighed.

Bindingsperiode og skjulte udgifter

Sidst men ikke mindst, så er det også en god ide at tjekke de forskellige abonnementers bindingsperiode. I dag er det næsten umuligt at få et bredbåndsabonnement uden binding, men bindingsperioderne kan sagtens variere fra udbyder til udbyder.

Vær derudover på vagt for skjulte udgifter. Det kan f.eks. være oprettelsesgebyrer eller udgifter til udstyr såsom en router. Der giver ikke meget mening at skifte til et billigere abonnement for at spare penge, hvis du så ender med at skulle betale en ekstra regning.  

Så nemt kan du skifte bredbåndsudbyder

Når du har fundet det bredbåndsabonnement, som passer perfekt til dine behov, så skal du naturligvis skifte. Heldigvis er det slet ikke svært, og det minder faktisk meget om at skifte mobilselskab. Du skal bare klikke på det abonnement, som du gerne vil have og så kommer du direkte videre til udbyderens hjemmeside, hvor du kan bestille. 

Hvis dit nye bredbåndsabonnement er hos en ny udbyder, så bør du altid spørge den nye udbyder, om de automatisk afmelder dit gamle abonnement eller om du selv skal gøre det. Det er en service, som mange selskaber tilbyder, men det er godt at spørge for at være på den sikre side.

Desuden så vær opmærksom på eventuelle bindingsperioder ved dit gamle abonnement, samt om der er udstyr såsom en router, som du skal returnere, når du opsiger abonnementet. 

Hvordan er dit bredbåndsbehov?

Mennesker er forskellige og har forskellige behov. Det billigste internet er derfor ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig. Herunder kan du se tre eksempler på forskellige behov.

Den unge gamer, Mikkel

Mikkel elsker gaming og får ofte venner på besøg til gamer-aftener. Derfor har han brug for bredbånd med rigtig høj hastighed. Med 1000 Mbit er han sikker på altid at have lynhurtigt internet, så grafikken står knivskarpt og spillet glider uden problemer. Det er de færreste, som har brug for lige så mange Mbit som Mikkel, så tjek gerne dine behov, før du investerer i markedets hurtigste bredbånd.

Parret, Line og Peter

Line og Peter bor sammen og deler internetforbindelse. De bruger tit nettet samtidig til at surfe og streame film. Line og Peter bør derfor vælge en bredbåndsforbindelse med 100-200 Mbit, så de kan bruge nettet samtidig uden problemer. De kan eventuelt overveje, om de kan spare penge ved at vælge et abonnement, som også indeholder streamingtjenester. 

Familien Sørensen, 2 voksne + 2 børn

Familien Sørensen består af fire personer; mor, far, Silas på 13 år og Ella på 10 år. Både mor og far arbejder nogle gange hjemmefra med tunge programmer og videomøder. Desuden elsker både Silas og Ella at se videoer på Youtube og spille computerspil. Familien Sørensen bør derfor vælge et bredbåndsabonnement med 500 Mbit, så både hjemmekontor og youtube-videoer kan køre samtidig.

Mest populære spørgsmål

Vi har opstillet de mest populære spørgsmål øverst i vores oversigt med spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, kan du med fordel se vores øvrige spørgsmål nedenfor, hvor vi har opdelt dem i sektioner ud fra emne.

Hvilket bredbånd kan jeg få?

Det kommer an på, hvor du bor. Som udgangspunkt kan du vælge mellem fibernet, bredbånd med TV-stik, bredbånd med telefonstik og mobilt bredbånd. Det er dog ikke alle steder i Danmark, at det er muligt at installere alle slags bredbånd. 

Indtast din adresse i søgemaskinen her på siden og få et overblik over dine muligheder. Uanset hvilken type bredbånd, du vælger, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige hastigheder og priser.

Hvor hurtigt bredbånd kan jeg få?

Det hurtigste bredbånd i Danmark i øjeblikket er op til 1.000 Mbit download og 300 Mbit upload. Det er dog ikke alle husstande, der har mulighed for at få denne hastighed. Din adresse er bestemmende for hvilken bredbåndstype og hastighed, som du kan få.

Hvad koster bredbånd?

Du kan få bredbånd til mange forskellige priser. Et bredbåndsabonnement er typisk billigere jo færre Mbit, der er inkluderet. Desuden kan prisen også afhænge af, om der er ekstra services inkluderet såsom streaming tjenester eller kabel-tv.

Hvordan skifter jeg internetudbyder?

Det er slet ikke svært at skifte internetudbyder. 

Der er dog et par ting, som du skal være opmærksom på:

 • Bindingsperiode. De fleste bredbåndsabonnementer kommer med en bindingsperiode. Det vil sige en periode på typisk 3-6 måneder, hvor det ikke er muligt at opsige abonnementet. Når du gerne vil skifte internetudbyder er det derfor smartest at vente til bindingsperioden på dit gamle abonnement er udløbet, så du ikke skal betale for to abonnementer samtidig. 
 • Opsigelse af gammelt abonnement. Når du skifter internetudbyder, så skal du huske at opsige dit gamle abonnement. I nogle tilfælde kan din nye internetudbyder gøre det for dig, men i andre tilfælde skal du selv stå for det. Hvis du er i tvivl, så spørg din nye internetudbyder.
 • Returnering af udstyr. Hvis du har lånt udstyr af din gamle internetudbyder såsom en router, så skal du huske at sende det retur, når du opsiger dit gamle abonnement.

Hastighed

Det kan skabe store frustrationer at sidde med en langsom internetforbindelse. Hastighed er derfor ét af de vigtigste punkter, når mange skal vælge bredbåndsabonnement og bredbåndsudbyder. Har du spørgsmål til hastighed, kan nedenstående svar være din guide til hurtigere bredbånd.

Pris

Det kan virke som det mest oplagte valg at gå efter den laveste pris på dit bredbånd, når du sammenligner abonnementer. Husk dog også at se på hvilket indhold, abonnementet indeholder. Får du f.eks. den hastighed, du har brug for? Har du valgt den bedste tekniske løsning? Hvis du udelukkende fokuserer på prisen, kan du risikere at sidde med et utilfredsstillende abonnement.

Skal jeg vælge det billigste bredbånd?

Det er altid en god ide at sammenligne priser, når du skal købe et nyt bredbåndsabonnement. Der kan nemlig være mange penge at spare. Men det billigste abonnement er ikke nødvendigvis det bedste valg for dig. Før du vælger et abonnement, bør du altid overveje, hvilke behov for har. De billigste abonnementer kommer nemlig typisk med de færreste Mbit.

Hvordan får man billigt bredbånd?

Når du bruger InternetTjek.dk, så er det nemt at finde billigt internet. Her på siden får du nemlig et overblik over masser af forskellige bredbåndsabonnementer, så du hurtigt kan finde det abonnement, som passer bedst til dine behov og dit budget. Indtast din adresse og præferencer i vores søgemaskine og skift abonnement allerede i dag.

Hvor får jeg billigt bredbånd?

Priserne på bredbånd udvikler sig hele tiden, og det er derfor ikke helt lige til at svare på, hvem der har det billigste bredbånd. Desuden kommer de billigste abonnementer ofte med ret få Mbit, og du bør derfor overveje om de pakker er tilstrækkelige til at dække dine behov.

Du kan bruge vores søgemaskine til at få et overblik over priser på forskellige bredbåndspakker fra forskellige udbydere.

Hvordan finder jeg de billigste bredbåndspriser?

Priserne på bredbånd kan variere en hel del og det er derfor en god ide at lave lidt research inden du binder dig til et bestemt abonnement. Der kan nemlig være mange penge at spare. Her på InternetTjek.dk kan du ved hjælp af vores smarte søgemaskine nemt få et overblik over de forskellige priser på forskellige abonnementer fra forskellige selskaber.

Tekniske spørgsmål

Hvis du er interesseret i de tekniske elementer af bredbånd, har vi samlet en række spørgsmål nedenfor. Du kan blandt andet få svar på, hvad ADSL, DSL og COAX er, hvilke typer internetforbindelser der findes og meget mere.

Valg af løsning

Før du vælger at bestille bredbånd hos en given udbyder, skal du være klar over dine behov. Jo bedre du kender dine behov og ønsker i forhold til hastighed, serviceniveau, pris m.m., jo bedre valg af udbyder kan du træffe.

Hvilken type internet skal jeg vælge?

Det korte svar er, at du skal vælge den type internet, som passer til dine behov og muligheder. Har du brug for rigtig hurtigt internet, så er det en god ide at vælge fibernet eller COAX internet, hvis det er en mulighed, hvor du bor. Hvis det ikke er en mulighed, hvor du bor, kan du vælge imellem internet via telefonstikket (DSL) eller mobilt bredbånd.

Bruger du streamingtjenester eller ser du kabel-tv kan du overveje, om du skal finde et internetabonnement, hvor det er inkluderet i pakken.

Energistyrelsen har udarbejdet et kort, hvor du kan se minimumshastigheder, udbredelse af teknologi m.m. Du kan se kortet på Tjekditnet.dk.

Hvordan vælger jeg den rigtige internetforbindelse?

Det bedste tip til at vælge den rigtige internetforbindelse er at kende dine behov. 

Du kan starte med at overveje de følgende parametre:


 • Hvor mange er I i husstanden?
  Med flere personer i husstanden, som bruger internettet samtidig, vil der ofte være behov for flere Mbit. Er der til gengæld kun 1-2 personer, kan I sandsynligvis sagtens klare jer med færre Mbit.

 • Hvad bruger du nettet til?
  Er du typen, der bare surfer på nettet og ser lidt Netflix, så kan du sandsynligvis klare dig med en mindre pakke. Bruger du også internettet til at arbejde med tungere programmer, større filer eller til at game, så har du behov for flere Mbit.

Når du kender dine behov, kan du derefter undersøge, hvilke typer internet du har mulighed for at få, der hvor du bor og sammenligne priser og services mellem de forskellige udbydere og abonnementer. 

Hvis du synes det lyder uoverskueligt, så ingen panik. Indtast dine behov og din adresse i vores søgemaskine, så finder vi hurtigt og nemt de bedste muligheder til dig.

Kan jeg få fibernet?

Det er desværre ikke muligt at få fibernet alle steder i Danmark på nuværende tidspunkt. Hvis du er interesseret i fibernet, så indtast din adresse i vores søgemaskine, og så kan vores algoritme fortælle dig, om der er mulighed for fibernet, der hvor du bor.

Kan jeg få det bedste bredbånd?

Der er rigtig mange forskellige bredbåndsudbydere i Danmark, og derfor kan langt de fleste danskere få en eller anden form for internet. Når det er sagt, så er det primært din adresse som afgør, hvilken type bredbånd, som du kan få. Du kan indtaste din adresse i vores søgemaskine for at finde ud af, hvilke typer bredbånd som du kan vælge imellem, der hvor du bor.

Bredbånd eller internet?

Ofte bliver begreberne bredbånd og internet brug som synonymer. Og der er da også overlap, men i korte træk er bredbånd den teknologi, som bruges til at bringe dig internet.

Skal du vælge bredbånd eller fibernet?

Der er to ting, du bør overveje, før du vælger om du skal have traditionelt bredbånd eller fibernet. For det første bør du overveje, hvor hurtigt internet og hvor mange Mbit, som du har brug for. Hvis du primært bruger internettet til at surfe lidt, svare på et par mails og se film engang imellem, så kan du sandsynligvis sagtens klare dig med almindeligt bredbånd. Hvis du derimod arbejder med tunge online programmer, gamer eller der bor mange personer i husstanden, som alle bruger nettet samtidig, så kan det godt være en god ide at overveje fibernet.

For det andet bør du undersøge, om du overhovedet kan få fibernet, der hvor du bor. Det er nemlig ikke alle steder i landet, hvor man kan få fibernet. Du kan undersøge, om du kan få fibernet, ved at indtaste din adresse i vores søgefelt.

Fast bredbånd eller mobilt bredbånd?

Det kommer an på dine behov. Mobilt bredbånd er smart, hvis du er meget på farten og gerne vil have internettet med. Det kan være, du gerne vil have dit internet med i sommerhuset, tit arbejder på cafeer, i den lokale part eller tager på mange kundebesøg. 

Fast bredbånd er bredbånd, som du kun kan bruge derhjemme. Fordelen ved fast bredbånd er, at det ofte er mere stabilt end mobilt bredbånd og derudover er det muligt at få flere Mbit og være flere brugere på samtidig, som f.eks. alle ser film eller arbejder med større datamængder.

Bredbånd, fibernet eller mobilt bredbånd?

Det kommer igen an på hvilke behov du har. Mobilt bredbånd er smart, hvis du er meget på farten. Fibernet er en god ide, hvis du gamer, er mange i husstanden eller arbejder med store datamængder. Almindeligt bredbånd er valget for dig, som bare gerne vil have stabilt internet i hjemmet, og heller ikke har brug for meget store mængder Mbit.

Valg af bredbåndsudbyder

Det er din adresse som afgør, hvilke bredbåndsudbydere du kan vælge mellem. Vi anbefaler altid, at du undersøger en given udbyder, før du bestiller abonnement hos denne. Det er altid gavnligt at kende til deres serviceniveau, produktudvalg, tilkøb af yderligere ydelser m.m.

Praktiske spørgsmål

Der er en række praktiske faktorer ved at få bredbånd. Du kan få svar på typisk stillede spørgsmål omkring praktikken nedenfor.

Hvordan bestiller jeg bredbånd?

Det er rigtig nemt at bestille bredbånd. Når du har fundet det abonnement, som passer til dine behov og dit budget her på InternetTjek.dk, så skal du bare klikke på det, og så kommer du direkte videre til selskabets hjemmeside. Her skal du indtaste dine informationer og bestille dit nye bredbåndsabonnement.

Hvordan installerer jeg mit bredbånd?

Det kommer an på, hvilken type bredbånd du har. Nogle typer skal tilsluttes dit telefonstik, mens andre skal tilsluttes dit kabel-tv stik. Når du har købt dit nye bredbåndsabonnement vil du typisk modtage det nødvendige udstyr samt en brugsanvisning inden for få dage.

Hvornår skal jeg have besøg af en tekniker?

Det kommer an på, hvilken type bredbånd som du har. Hvis du har en DSL eller COAX forbindelse kan du sandsynligvis selv installere den ved hjælp af det medsendte udstyr og brugervejledningen. Skal du derimod have fibernet, skal du have besøg af en tekniker for at installere fibernettet.

Kan jeg få bredbåndsinternet uden binding?

Ja, det kan du godt. Der er enkelte udbydere, som tilbyder bredbåndsinternet uden binding, men det er ikke dem alle, som er tilgængelige i hele landet. Du kan få et overblik over, hvilke muligheder du har, der hvor du bor ved at bruge vores søgemaskine her på InternetTjek.dk.

Spørgsmål vedr. TV-pakker

Hvis du overvejer at tilkøbe en TV-pakke sammen med et bredbåndsabonnement, kan du nedenfor få svar på typiske spørgsmål omkring dette.