Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Bredbånd - 50 Mbit

50 Mbit er en meget hurtig forbindelse. I nogle tilfælde kan det faktisk være svært helt at opnå hastigheden, hvis ikke der gøres brug af fibernet eller kabel-tv internet. I enkelte områder er det dog muligt, at få 50 Mbit via kommerforbindelsen. Læs mere om de forskellige teknologierne her.

Derudover, er dette en forbindelse der i visse sammenhænge kan være svær at få fuld udbytte af. De fleste familier kan derfor sagtens nøjes med en lavere forbindelse. Du skal dertil være opmærksom på, at hvis du har en 50 Mbit forbindelse, og tester din hastighed, vil noget af hastigheden gå tabt hvis du bruger trådløst udstyr. Du kan altid teste om din forbindelse lever op til hastighedenher.

50 Mbit er en hastighed for dig som er særlig krævende, og altid vil have en høj internethastighed. Det kan være i er flere i din husstand som har det ligeledes, og derfor ofte downloader store filer, og måske i kun ser tv via internettet. Forbindelsen kan altså være det rigtige valg til den store familie, hvor flere familiemedlemmer har høje forventninger, og måske alle bruger internetlinjen til meget krævende ting hjemmefra og på samme tid.

50 Mbit er dog ofte forbeholdt erhvervsdrivende, der skal have en god forbindelse til de mange ansatte.

Hvor er det muligt at få 50 Mbit?

Det er som nævnt ikke muligt,at få en 50 Mbit forbindelsealle steder. Det er hovedsagligt i byerne det er lettest at få adgang til forbindelsen. Her er det typisk via fibernettet, eller kabel-tv internet.

Derfor er også små byer med fibernet et sted hvor 50 Mbit kan være muligt. Enkelte steder kan du som sagt også få det via kobbernettet, men det er ikke ofte.

Forbindelsen afhænger meget af din udbyder samt din geografiske placering, og derfor af hvad udbyderne kan tilbyde.

Hvornår er 50 Mbit det forkerte valg?

50 Mbit bliver ofte anset af familier som den sikre løsning, og den løsning der gør forbindelsen optimal altid. Det er dog langt fra alle familier der får det fulde udbytte af en 50 Mbit forbindelse, også selvom i er en stor familie. Faktisk er forskellen fra 20 Mbit til 50 Mbit ikke særlig stor, også selvom i er flere computere på nettet samtidigt.

Surfer i for det meste rundt, og streamer i kun YouTube eller Netflix, er 50 Mbit en for høj forbindelse. Den mest relevante grund til at vælge en 50 Mbit forbindelse, er hvis ens downloadhastighed er særlig vigtig.

De høje hastigheder åbner selvfølgelig op for flere muligheder på nettet, men selvom jeres husstand er 5-7 på nettet i samme omgang, vil en 50 Mbit forbindelse ikke være nødvendig, medmindre alle streamer og downloader filer.

Det er vigtigt at være opmærksom på minimumshastighederne på denne forbindelse. Det er typisk kun forbindelsen gennem kobberkablerne der har minimumshastigheder. Findes der ingen minimumshastigheder i dit abonnement, skal du kunne forvente en hastighed meget tæt på det du betaler for.

Dog kan forbindelserne i perioder være hurtigere og ligeledes lavere i andre perioder på dagen. Du kan læse mere om minimumshastigheder her.

Priserne på 50 Mbitbredbånd

Det er naturligvis ikke en overraskelse, at priserne på 50 Mbit er højere end de sædvanlige 20-30 Mbit forbindelser. Prisen er sædvanligvis på omkring de 300 kr. om måneden lige nu, og er derfor cirka 100-200kr. dyrere, end en almindelig gennemsnitlig internetforbindelse.

Hastighederne er ofte tæt på hinanden, men der kan være forskel i udstyret og specielt på minimumshastigheder.

Du kan tjekke priserne på 50 Mbit forbindelserne her.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.