Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Bredbånd - 10 Mbit

For de fleste er en 10 Mbit forbindelse en god hastighed når det kommer til internet. Med en enkelt computer kan du sagtens streame tv, se film og høre musik med denne hastighed. Til almindeligt surf er denne hastighed mere end rigelig.

Med denne forbindelse bør du faktisk kunne have mere end én computer på ad gangen, uden du oplever forbindelsen bliver langsom. Den eneste undtagelse vil dog være hvis den ene computer downloader store filer eller streamer film. Dette vil kunne tage en del af hastigheden, så den anden computer bliver langsom.

Grundreglen er derfor, at 10 Mbit er nok til en computer, også til den krævende forbruger med to computere. Er du krævende, kan den ikke bruges til tre computere.

Har du to computere er denne forbindelse som sagt en fin hastighed. Dog vil det være svært at streame video og film fra begge computere på samme tid i god kvalitet. En 10 Mbit forbindelse er derfor generelt et godt valg til den lille familie, som ikke laver særlig krævende ting på nettet.

Vil i dog alle gerne være på nettet samtidigt, streame, downloade filer og ringe over nettet, er en hurtigere forbindelse nødvendigt.

Priserne på denne forbindelse er som regel også ganske overskuelige. Priserne er på omrking 200 kr. Du kan tjekke priserne på 10 Mbit her.

Hvornår er 10 Mbit så for lidt?

En internetforbindelse med 10 Mbit i hastighed vil kunne føre til problemer, hvis du vil streame fra to forbindelser samtidigt. For andre kan det dog være tilstrækkeligt, men det afhænger specielt meget af hvilken tjeneste der bruges. Helt generelt er en 10 Mbit forbindelse som sagt en glimrende forbindelse, også hvis du er 2-3 computere på nettet samtidigt.

Skal din husstand ofte uploade billeder eller videoer, bør i fokusere mere på uploadhastigheden. I så fald kan det være i får brug for mere. For almindelige forbrugere er det dog sjældent denne forbindelse man skal lægge vægt på.

Har du meget ofte mere en 3 computere på din internetforbindelse, kan du overveje at gå op til en 20 Mbit forbindelse. Besparelsen fra 10 til 20 Mbit er forholdsvis lav, og du får ofte ingen særlig værdi ud af, at gå op på 20 Mbit i stedet for 10 Mbit.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.