Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Bredbånd - 100 Mbit

En 100 Mbit forbindelse er normalt ikke en anbefalet forbindelse til private. Derfor bliver denne forbindelse ofte anbefaltet til virksomheder. Vil du dog alligevel gerne have det hurtigste og det bedste som privatforbruger, så er det denne forbindelse du skal have.

Der findes intet hurtigere til private.

100 Mbit er en rigtig hurtig forbindelse. Derfor er det også kun muligt at få en 100 Mbit forbindelse via din fibernet udbyder, eller din kabel-tv udbyder. Har du derfor i dag internet via kobberforbindelsen, så skal du være opmærksom på, at du behøver at skifte din forbindelse ud. Du kan læse mere om de forskellige teknologier her.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er muligt at få en 100 mbit forbindelse i hele Danmark. Der er altså områder i Danmark hvor der ikke er fibernetforbindelse endnu. Det gælder både i byer og på landet.

Vil du derimod sikre dig, at du får en forbindelse til 100 Mbit, skal du ligeledes ikke tilslutte forbindelsen via WiFi, men derimod kabel. Det skyldes, at når du tilslytter til WiFi kan en del af din forbindelse gå tabt.

I forhold til andre internetforbindelser, vil etableringsomkostningerne også typisk være højere end almindelige forbindelser. Stofa og YouSee er ligeledes heller ikke landsdækkende, og tilbyder kun til deres kabel-tv kunder.

Hvornår er 100 Mbit så en god ide?

100 Mbit er som beskrevet ovenfor normalt ikke anbefalet til private, men det skal ikke forhindre, at hastigheden er en mulighed, også som privatkunde. Med denne forbindelse kan du se tv, film og videoer i den bedste kvalitet, og du har mulighed for at hente rigtig store filer ned på din compuer. Der er stort set ikke det du ikke kan med denne forbindelse.

Dog er det meste også muligt med en lavere forbindelse.

Derfor får du det fulde udbytte af en 100 Mbit forbindelse, hvis du downloader meget. Det kan enten være i form af hobby eller måske arbejde, at du har brug for denne forbindelse. Det kan også være for dig der har brug for at synkronisere store filer.

Det er derfor ofte i arbejdsrelaterede hensyn, at en 100 Mbit forbindelse er relevant, da det for den private forbruger sjældent er den rette forbindelse. Med en 100 Mbit forbindelse kan i også være rigtig mange computere på nettet samtidigt, uden der opstår problemer med forbindelsen.

Hvornår er 100 Mbit ikke en god ide?

100 Mbit er som sagt en fantastisk forbindelse, men det er sjældent det rette valg. Det skyldes, at du kan det samme med rigtig mange af de lavere forbindelser, da private aldrig får det fulde udbytte af en 100 Mbit forbindelse. Det er altså generelt for folk der har et rigtig stort behov, ofte i arbejdsrelaterede hensyn, hvor der også er flere der skal være på forbindelsen.

Priserne på 100 Mbit

Priserne på denne type lynhurtige forbindelse er naturligvis højere end almindelige gennemsnitsforbindelser. Hastighederne vil du i udgangspunkt ikke kunne opleve den store forskel på, men det handler specielt om udstyr, når forbindelserne skal være så hurtige. Du skal dog være bekendt med, at det langt fra er alle udbydere der kan tilbyde så hurtig en forbindelse.

Du kan se priserne på 100 Mbit her.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.