Cookiepolitik

Cookiepolitik


InternetTjek.dks cookiepolitik

Cookies er en fast integreret del af at bruge internettet. Ved hjælp fra cookies indsamler vi en række informationer om dig som bruger, den enhed du besøger InternetTjek.dk med og hvordan din adfærd er på vores sammenligningsservice.

Sådan arbejder vi med cookies på InternetTjek.dk

Det er fuld forståeligt, at du ønsker at vide mere om, hvordan vi i praksis bruger cookies. Det kan du læse mere om i denne tekst, hvor formålet er at skabe fuld gennemsigtighed for dig.

Skulle du sidde med spørgsmål efterfølgende, er du velkommen til at kontakte os.

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser. Hos InternetTjek.dk bruger vi vores cookie til at indhente information om din adfærd på vores side, så vi blandt andet kan optimere brugeroplevelsen.

Hvis du besøger InternetTjek.dk igen, vil cookien have information om dette. Benytter du dog en anden internetbrowser end sidst, vil vi ikke kunne genkende dig. En cookie gemmes nemlig i internetbrowseren og ikke på din enhed (f.eks. computer, tablet eller mobiltelefon).

Vi kan ikke på nogen måde bruge vores cookie til at indhente personlige oplysninger om dig eller din adfærd på andre hjemmesider.

Det er forskelligt, hvor lang tid en cookie opbevares på en enhed, før den automatisk slettes. Det er nemlig den enkelte hjemmeside, som fastsætter hvor lang tid cookien forbliver aktiv.

Hvis du besøger hjemmesiden igen, gemmes cookien igen og overskriver dermed cookien fra forrige besøg.

Grunden til at cookien overskrives er, at vi er interesserede i at få de nyeste data indsamlet fra dit besøg. Hermed kan vi analysere de seneste besøg og optimere på baggrund af disse data, fremfor at skulle optimere efter ældre data.

Hos InternetTjek.dk bruger vi en cookie som automatisk slettes efter 30 dage. Du behøver altså ikke foretage dig noget, da sletningen er indstillet til at blive aktiveret uden nogen manuel proces. 

Dataindsamling med Google Analytics

Google Analytics er et anerkendt og udbredt analyseredskab, som indsamler data fra alle besøgende på hjemmesider, der vælger at benytte den gratis service fra Google. Med Google Analytics er det muligt at se detaljeret oplysninger om blandt andet brugeradfærd og trafikkanaler.

Det er yderst værdifuld information i driften af InternetTjek.dk, da det hjælper os til at se hvilke sider, der er mest populære og dermed bedst tilfredsstiller vores brugeres ønsker. 

Omvendt viser dataene også hvilke sider, der ikke lever op til vores brugeres forventninger, hvorfor vi bør arbejde med at optimere disse, så de bedre møder brugernes krav og forventninger.

Google Analytics er dermed et vigtigt redskab i vores kontinuerlige optimering, sådan InternetTjek.dk bliver den bedste service muligt.

InternetTjek.dks brug af personoplysninger

De data vi indsamler om dig, videregives aldrig under nogen omstændigheder til tredjepart, med mindre du selv giver tydeligt tilsagn om, at det er i overensstemmelse med dig. Vi indsamler eller registrerer heller aldrig personligoplysninger uden at du aktivt har givet dem til os.

De data vi indsamler gennem anvendelsen af Google Analytics er generelle data på baggrund af samtlige besøg, InternetTjek.dk har haft. 

I Google Analytics er det muligt at se en specifik brugers adfærd, men det er imidlertid ikke muligt at koble adfærden til en specifik person, hvormed det altså aldrig er muligt at identificere en person.

Kontakt InternetTjek.dk vedr. dine personoplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i de data, InternetTjek.dk har indsamlet om dig, bedes du kontakte vores teknisk ansvarlige, Simon Juhl, på simon@pricebook.dk.

Du er fuld berettiget til at kræve at få denne indsigt, da du er beskyttet af Persondataloven. Denne indsigt kan vise, om vi har registreret forkerte oplysninger om dig, og kan yderligere give dig et komplet overblik over, hvilke data vi har indsamlet om dig.

Ved utilfredshed over vores håndtering af dine personoplysninger kan du indgive en klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

I overensstemmelse med Persondataloven er det lovpligtigt for os at opbevare dine personoplysninger fortroligt og sikkert. Dette sikrer vi ved at bruge servere med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Således kan uvedkommende ikke få adgang til vores servere med mindre de direkte bryder loven gennem hackerangreb.

Vi fører løbende kontrol med vores servere, hvormed vi sikrer at alting lever op til vores tekniske specifikationer. Ulovlige hackerangreb kan dog stadig forekomme, og du afgiver derfor dine personoplysninger på eget ansvar.

Som tidligere beskrevet slettes InternetTjek.dks cookie efter 30 dage, hvorefter vi ikke længere kan indsamle informationer, med mindre du besøger InternetTjek.dk igen.

Ønsker du selv at slette dine cookies, kan du følge guiden for den internetbrowser, du benytter:

Sletning af cookies

Opdatering af retningslinier

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i behandlingen af dine personoplysninger, eftersom det kan være nødvendigt. Drejer det sig om væsentlige ændringer, giver vi dig tydeligt besked om denne ændring i form af en synlig meddelelse på InternetTjek.dk.