Billigt fibernet

Billigt fibernet - Indtast din adresse og find billigste fibernet

Indtast din adresse og se de billigste fibernet muligheder. Sammenlign og klik dig direkte videre.

  • Indholdsfortegnelse

    5 punkter

  • Læsetid

    4 minutter

  • Siden er opdateret

    03/12-2021

Kan jeg få fibernet? Få svaret her!

Fibernet er fremtiden indenfor internet og bredbånd. Fibernet eller fiberbredbånd, som det også bliver kaldt, kan levere stabilt og lynhurtigt internet, selv hvis du arbejder med store datamængder eller er mange enheder på samtidig. 

Netop derfor er fibernet blevet utrolig populært herhjemme i Danmark. 

Det forholder sig desværre stadig sådan, at det ikke er alle husstande, som kan få fibernet. Det skyldes, at der ikke er nedgravet fiberkabler over hele landet. Muligheden for at få fibernet afhænger derfor af, om der er fiberkabler nedgravet tæt på hvor du bor. 

Hvis du gerne vil vide, om du kan få fibernet, der hvor du bor, så kan du indtaste din adresse i adressefeltet her på siden. På den måde vil du få en oversigt over de forskellige typer af internet, som er tilgængelige der hvor du bor. 

Hvis du kan se, at det ikke er muligt at få fibernet, hvor du bor, kan du eventuelt kontakte nogle af de forskellige fibernetudbydere for at høre, om der er planer om at installere fibernet i dit område inden for den nærmeste fremtid.

Sådan finder du det billigste fibernet

Der er masser af forskellige fibernetudbydere og forskellige abonnementer til et hav af priser. Det kan måske godt virke lidt uoverskueligt, men her på siden kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine muligheder. 

  • Du skal bare indtaste din adresse og dine behov i vores søgemaskine. Herefter får du et overblik over priser, abonnementer, hastighed og pakker.

Du vælger selv, om du vil have den billigste løsning, eller måske en løsning som også indkluderer TV eller streamingtjenester.

Hvad er fibernet?

Fibernet er det nyeste inden for internetforbindelser. Den nye teknologi gør, at det både er hurtigt og stabilt. Med fibernet får du en synkron internetforbindelse, hvilket betyder at upload og download hastigheden er den samme. Dette får man ikke med andre bredbåndsforbindelser. 
Fibernet bliver transmitteret gennem de såkaldte lyslederkabler. Lyslederkabler er lavet af tynde optiske tråde, der enten er produceret af glas eller plastik. Disse kabler sender informationer med lysets hastighed og har meget mindre signaltab end de kobberkabler, som bruges til andre forbindelser.

Hvordan fungerer fibernet?

Fibernet fungerer via lyslederkabler. Ved hjælp af lyslederkabler kan information og data transporteres med lysets hast, hvilket gør fibernet til det hurtigste internet på markedet. Desuden går der med lyslederkabler meget mindre signal tabt i processen, hvilket sikrer en stabil forbindelse.