Fibernetudbydere - Indtast få oplysninger og få bedste tilbud

Indtast få oplysninger og bliv kontaktet med et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Få fibernet på din adresse og få en hurtig forbindelse. Nemmere bliver det ikke 😃

Billigt fibernetudbydere

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Direktør, InternetTjek.dk

Find bedste og billigste fibernetudbyder på din adresse

Der er mange fordele ved fibernet , men for at tage del i de mange fordele skal du naturligvis have fundet din ideelle fibernetudbyder.

Der findes rigtig mange fibernetudbydere på det danske bredbåndsmarked, og valget er derfor ikke altid så ligetil. På denne side vil vi dog hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. 

Vi præsenterer dig for en lang række af velrenommerede udbydere af fibernet, og du får derudover en masse relevant viden og gode tips.

Ni bud på den bedste fibernetudbyder

Fibernet er kommet for at blive, og du kan med god grund hoppe med på bølgen.

Det er ikke mange år siden, at der kun eksisterede få danske udbydere af fibernet, men i dag er fibernet noget, man kan få hos de fleste danske internetudbydere .

Det kan være lettere sagt end gjort at finde den bedste fibernetudbyder, nu hvor der er så mange forskellige muligheder. Der er heldigvis hjælp at hente (vi guider dig nemlig).

Hvor kan jeg få det bedste og billigste fiberbredbånd? Dette kommer vi med nogle kvalificerede bud på nedenfor. I de kommende underafsnit kan du læse lidt om de forskellige udbydere.

Her kommer vores ni bud:

 1. Hiper
 2. YouSee
 3. Fastspeed
 4. Waoo
 5. TDC
 6. Norlys
 7. Stofa
 8. Boxer
 9. Telenor

Bemærk: Ovenstående rækkefølge er helt tilfældig (udbyderne er altså ikke rangeret) 

#1 Hiper fibernet

Hiper  er en yderst populær udbyder, der foruden bredbånd via telefonstik og kabel-tv byder på bredbånd via fiber. 

Hiper har gennem tiden leveret så godt et produkt, at de er løbet med flere priser – udbyderen har bl.a. vundet Mest værdi for pengene ad flere omgange (kåret af Loyalty Group). 

Fibernet er en af udbyderens mest populære bredbåndsydelser, og det er ikke uden grund. Hiper er nemlig kendt for at tilbyde lynhurtigt fibernet til priser, hvor alle kan være med. Du får op til 1.000 Mbit/s.

De reklamerer selv med at have Danmarks hurtigste bredbånd til markedets laveste priser, og hvis de kan leve op til det, så er det meget vel den bedste fibernetudbyder herhjemme. 

#2 YouSee fibernet

YouSee er i skrivende stund Danmarks største leverandør af fiber – og måske også den bedste.

Skal du have lynhurtigt fibernet i hjemmet, så er YouSee en oplagt udbyder at vælge.

Denne fibernetudbyder tilbyder GigaSpeed internet, hvor du får 1.000 Mbit/s. På udvalgte adresser er der mulighed for en endnu højere hastighed – op til 2.500 Mbit/s. 

Når du vælger YouSee fibernet, så får du en topmoderne WiFi-router med i handlen – en router, der på mange parametre er banebrydende. 

Kan jeg få fibernet fra YouSee? Det kan du hurtigt finde ud af ved at lægge vej forbi udbyderens hjemmeside (her kan du indtaste din adresse og få stillet din tvivl). 

#3 Fastspeed fibernet

Alene navnet Fastspeed siger en del om udbyderen – udbyderen tilbyder nemlig fibernet med høj hastighed. 

Fastspeed leverer bl.a. fibernet via TDC NET – et netværk, der er kendt for at levere høj hastighed og stabilitet. 

Fastspeed byder typisk på en række af forskellige pakkeløsninger, hvor du foruden lynhurtigt fibernet får en masse gaver i form af adgang til bl.a. streaming af serier og lytning af lydbøger.

Besøg udbyderens hjemmeside for at se deres aktuelle tilbud på fibernet. 

#4 Waoo fibernet

Waoo fibernet er også en mulighed – og vel at mærke en god mulighed.

Waoo tilbyder forskellige pakker med fibernet, så du kan også finde en pakke, der matcher dine behov og dit budget. 

Waoo samler på tilfredse kunder og har mange eftertragtede priser i ryggen – udbyderen har bl.a. vundet i kategorien Produktkvalitet (Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021).

Hvad end du ønsker 200, 500 eller 1.000 Mbit/s, så kan du få det hos Waoo. Besøg deres hjemmeside, indtast din adresse og bestil fibernet i dag. 

#5 TDC fibernet

TDC fibernet er da også svært at komme udenom, når man er på udkig efter en pålidelig fibernetudbyder. Deres fibernet-løsning er henvendt til såvel nybyggere, boligforeninger, boligselskaber og mange andre.

TDC ruller fiber ud til adskillige områder i Danmark, så måske har du også mulighed for at få glæde af deres lynhurtige og stabile fibernet. Er der ikke allerede lagt fiber, der hvor du bor, så kan du kontakte TDC. 

TDC NET kan fås gennem en lang række af udbydere, eksempelvis YouSee og Fastspeed. 

#6 Norlys fibernet

Norlys fibernet er et fremragende valg, hvis man ønsker en bredbåndsløsning, der giver hele husstanden mulighed for at game, streame og meget andet på samme tid. Deres fibernet er nemlig både hurtigt, stabilt og på anden vis konkurrencedygtigt. 

Hos Norlys er der mulighed for at få ekstra WiFi-enheder med, hvis man bor i et stort hus og / eller et hus med flere etager. 

Norlys lover samme hastighed i download som i upload, og de lover en stabil forbindelse, uanset hvor mange der bruger internettet samtidigt. 

#7 Stofa fibernet

Stofa fibernet – også kendt som Stofa Fiber – er et særdeles populært produkt blandt danskerne.

Stofa dækker ikke et helt lige så stort område som mange andre fibernetudbydere, men måske har de etableret fibernet i netop det område, du er bosat i.

Udbyderen har bl.a. etableret fibernet i store dele af Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark. 

Med Stofa Fiber medfølger der (uanset valg af pakke) Stofa SafeSurf (en sikkerhedspakke, der er med til at skabe tryghed, når man surfer).  

#8 Boxer fibernet

Leder du efter Boxer fibernet?

Så skal du være bekendt med, at Boxer har skiftet navn til Norlys (ændringen skete i 2021). Du får dog det samme gode fibernet og gode service, som du er vant til. 

#9 Telenor fibernet

Telenor fibernet er også værd at have med i overvejelserne, når man skal vælge fibernetudbyder.

Telenor sætter, med deres fibernet, nemlig turbo på din internetforbindelse. De kalder det MaxSpeed. 

Telenor fibernet er forbundet med mange fordele. Prisen er typisk inkl. router, der er ingen binding, og der tilbydes problemfri montering og gratis gravearbejde.

Skulle du mod forventning opleve problemer med dit fibernet, så kan du kontakte Telenors kundeservice fra tidlig morgen til sen aften. 

Telenor hører i dag til blandt de billigste udbydere af fibernet herhjemme.

Hvordan vælger jeg den rigtige udbyder af fibernet?

Du kan kun have én udbyder af fibernet, og derfor bliver du nødt til at træffe et svært valg.

Din opgave er selvfølgelig at finde den bedste fibernetudbyder for dig. Dette er let for os at skrive, men bare rolig; vi skal nok forklare dig, hvordan du bærer dig ad.

Det er i vores interesse, at du får fundet en fibernetudbyder, der indfrier alle dine krav, ønsker og behov. Netop derfor giver vi dig en masse at tænke over herunder.

Tag udgangspunkt i følgende:

 • Hastighed – I første omgang skal du overveje, hvilken hastighed du har brug for. Du kan som bekendt få op til 1.000-2.500 Mbit/s, men det er ikke sikkert, at du har brug for så høj en hastighed.Ved gaming, streaming og andre krævende formål kan det dog være en kæmpe fordel med en høj hastighed. I øvrigt er der også forskel på, hvor høj en hastighed du kan få, alt efter hvor du er bosat. 
 • Tilgængelighed – Du kan med al sandsynlighed finde en fibernetudbyder, der kan levere fiber til din adresse (og til naboerne). Der er dog ingen regler uden undtagelser. Derfor bør du undersøge, hvor du kan få fibernet, hvorefter du kan sammenligne mulighederne. 
 • Kundeanmeldelser og priser – For at finde den bedste fibernetudbyder for dig bør du også bruge tid på at læse kundeanmeldelser. Flyder det med positive bedømmelser af den givne udbyder af fibernet, så går du næppe helt galt i byen. Er bedømmelserne til gengæld overvejende negative, så bør du måske finde en anden udbyder. Undersøg også, om udbyderne har vundet nogle priser, og i givet fald hvilke. 

Hvem ejer hvem af fibernetudbyderne?

De færreste er klar over det, men det er faktisk en kendsgerning, at mange af fibernetudbyderne hænger sammen på kryds og tværs. 

Undersøger du, hvem der står bag de forskellige selskaber, vil du erfare, at mange af selskaberne har ét og samme moderselskab. Nedenfor gør vi dig klogere på, hvem der ejer hvem.

Her er overblikket:

 • TDC ejer Telmore, YouSee, Hiper og Fullrate 
 • Norlys ejer Stofa, Boxer og Eniig Fiber (samlet under Norlys Digital) 
 • Telenor ejes af Telenor 

Sådan skifter du fibernetudbyder

Er du ikke tilfreds med din nuværende udbyder af fibernet af den ene eller anden grund, så skal du selvfølgelig ikke tøve med at skifte udbyder.

Det er som regel både nemt og hurtigt at skifte fibernetudbyder, men bemærk, at der typisk opkræves et gebyr.

Du skifter fibernetudbyder ved at gøre følgende:

 1. Undersøg, hvem der kan tilbyde det bedste fibernet til prisen
 2. Undersøg, om udbyderen dækker dit område
 3. Vær opmærksom på bindingsperioden hos din nuværende udbyder
 4. Bestil fibernet hos udbyderen 
 5. Lad den nye udbyder klare afmeldingen af din gamle løsning (eller gør det selv, hvis udbyderen ikke tilbyder det) 

Det er som regel gnidningsfrit at skifte fibernetudbyder, men er du i tvivl om noget, så kontakt din nye udbyder af fibernet. De vil med garanti gerne guide dig.

Ønsker du at sammenligne de mange danske udbydere af fibernet? Så ret dit blik mod vores oversigt og sammenlign udbyderne på kryds og tværs.