Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Norlys - Læs vores anmeldelse før du bestiller hos Norlys

Norlys er blandt de største leverandører af elektricitet og internet i Danmark. Men er Norlys også de bedste til dit forbrug? Få svaret i vores anmeldelse

Hvem er Norlys?

Norlys leverer elektricitet og internet til over en million adresser og er derfor at betragte som en af de førende leverandører på markedet. Norlys er som brand fortsat relativt nyt. Det er nemlig få år siden, at SE og Eniig blev fusioneret – og blev til Norlys.

Norlys har hovedsæde i Silkeborg og har desuden en lang række lokationer i bl.a. Aalborg, Esbjerg, København og Århus. Du behøver naturligvis ikke at have adresse nær en af udbyderens lokale afdelinger for at kunne få fibernet fra udbyderen.

I denne guide skal det hovedsageligt handle om Norlys’ bredbånd, men udbyderen leverer også tv, streaming, el, naturgas og andet til rigtig mange danske husstande. 

Ønsker du mere viden om, hvad Norlys er for en internetudbyder, og hvad der gør deres løsninger attraktive? Så sæt dig godt til rette og fortsæt læsningen. Måske bliver det i dag, at du finder din ideelle internetudbyder. 

Fordele og ulemper ved Norlys

Norlys ér en populær internetudbyder med rigtig mange tilfredse kunder, men udbyderen skuffer – selvfølgelig – også på visse parametre. Du kan med andre ord forvente at blive præsenteret for en konkurrencedygtig, men ikke perfekt, internetudbyder. Mere om fordelene og ulemperne herunder. 

Fordele

  • Kunderne er vilde med Norlys – Der findes internetudbydere med oceaner af utilfredse kunder, og så findes der internetudbydere, der formår at skabe stor kundetilfredshed og derfor vælter i tilfredse kunder. Norlys hører til blandt de sidstnævnte. Tjek f.eks. anmeldelserne ud på Trustpilot – de er overvejende positive.
  • Hurtigt internet via både kabelnet og fibernet – Hvad end du foretrækker at få leveret internet via kabelnet eller fibernet, så kan du få opfyldt dit ønske hos Norlys. Denne udbyder tilbyder nemlig begge former for bredbånd. Og uanset hvilken løsning du vælger, så får du en hurtig internetforbindelse på 1.000 Mbit.
  • Nem online bestilling – Det er både nemt og hurtigt at bestille bredbånd via Norlys’ hjemmeside. Du skal blot klikke dig igennem en række trin og indtaste nogle basale oplysninger. Så er du meget snart i mål.
  • Gratis oprettelse – Det er ikke unormalt, at man skal betale et oprettelsesgebyr, når man skal have bredbånd fra en ny udbyder. Hos Norlys slipper du dog for dette – her er oprettelsen helt gratis. Du skal dermed kun betale en fast månedlig pris. 

Ulemperne

  • 6 måneders binding – Det er mere reglen end undtagelsen, at der er binding på bredbåndsprodukter. Ikke desto mindre er det en ulempe, at Norlys opererer med 6 måneders binding. Som kunde har du ikke den samme frihed til at skifte mening, hvis du bliver bundet.
  • Ingen livechat – En anden ulempe ved Norlys er, at de i skrivende stund ikke har en livechat på deres hjemmeside. Det betyder, at hvis du skal kontakte kundeservice, så skal det ske via telefon eller mail. For hurtig hjælp opfordres du til at kontakte udbyderen telefonisk. 

Lav et adressetjek hos Norlys – og find ud af, om du kan få deres internet

Norlys dækker en stor del af landet, men der er fortsat visse geografiske områder, der ikke kan få internet fra Norlys. Derfor er der heller ingen garanti for, at Norlys kan levere hurtigt internet til dig.

Vil du gerne have svar på, om du kan få internet fra udbyderen, så skal du lave et adressetjek. Dette kan du gøre helt gratis og uforpligtende via udbyderens hjemmeside.

Indtast din adresse og klik på Tjek nu for at lave et adressetjek. Så får du umiddelbart efter svar på, om udbyderen dækker dit område – og i givet fald, hvilke abonnementer du kan vælge mellem. Nogle husstande kan kun få internet via kabelnet, mens andre kan vælge mellem internet via kabelnet og fibernet.

Det afhænger ene og alene af, hvor man er bosat. 

Det tager under ti sekunder at foretage adressetjekket, så hvorfor ikke gribe muligheden?

Opnå en bedre dækning med ekstra WiFi-enheder

Når du bestiller bredbånd fra Norlys, så får du altid leveret en router af høj kvalitet, der kan sikre en god dækning og en hurtig forbindelse i hjemmet.

Er det ikke tilstrækkeligt med routeren, så har du mulighed for at få et par ekstra WiFi-enheder med i handlen. For nogle vil dette være helt overflødigt, mens andre ikke vil kunne undvære de ekstra enheder.

Du har sandsynligvis brug for ekstra WiFi-enheder, hvis du bor i et stort hus eller i en lejlighed med flere etager. Det kan også være, at du har betonvægge i hjemmet, og at routeren derfor har svært ved at fordele signalet. 

Vælg Internet Plus i stedet for Internet, hvis du vil opnå den bedst mulige dækning. Merprisen er meget beskeden. 

Har du fravalgt de ekstra WiFi-enheder, og finder du på et senere tidspunkt ud af, at du kunne drage nytte af dem, så kan du naturligvis bestille dem via Norlys. 

Norlys har tusindvis af tilfredse internetkunder

Ikke mange internetudbydere har lige så mange tilfredse kunder som Norlys. Det er et faktum.

Søger du på Norlys via Trustpilot, så vil der dukke tusindvis af kundeanmeldelser op. Ikke alle disse anmeldelser er positive, men langt de fleste er. Faktisk består langt størstedelen af anmeldelserne af 5-stjernede anmeldelser.

Det vidner om, at vi har med en meget populær udbyder af internet at gøre. 

Der vil naturligvis altid være nogle kundeanmeldelser, der er mere troværdige end andre, men når det drejer sig om tusindvis af anmeldelser, så kan du stole på, at den gennemsnitlige score er ret retvisende. 

Ofte stillede spørgsmål

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.