Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Stofa internet - Læs vores anmeldelse før du bestiller

Læs om alle fordele og ulemper ved Stofa og bliv sikker på dit valg, før du bestiller. Indtast din adresse i vores søgemaskine og se forbindelser og priser hos Stofa.

Hvem er Stofa?

Stofa – i form af Stofa A/S og Stofa Fiber A/S – er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S har base i Tranbjerg, mens Stofa Fiber A/S holder til i Silkeborg. 

Stofa leverer både internet , tv og telefoni til danskerne. I denne guide skal det primært handle om internet. Stofa har lige omkring 480.000 kunder.

Stofa, der er en forkortelse for Store Fællesantenneanlæg, blev grundlagt tilbage i 1959, så det er efterhånden en virksomhed med mange år på bagen.

Hvilke fordele og ulemper er der ved at vælge Stofa? Hvor hurtigt internet kan Stofa tilbyde? Hvad koster bredbånd fra Stofa? Disse spørgsmål og mange andre vil blive besvaret i denne guide. 

Sidst i guiden vil vi bringe nogle af de mest populære spørgsmål om Stofa – og dertilhørende svar. 

stofaBesøg Stofa

Fordele og ulemper ved Stofa

Skal eller skal jeg ikke vælge Stofa som min nye internetudbyder ? Det er en svær beslutning, men kender du til fordelene og ulemperne ved udbyderen, så kan du måske nemmere træffe beslutningen. Vi bringer fordelene og ulemperne nedenfor.

Fordele

 • Stabilt og hurtigt internet med garanti – Stofa leverer stabilt og hurtigt internet med garanti, bogstaveligt talt. Vi hentyder selvfølgelig til Stofa WifiGaranti. Denne løsning byder på mange fordele. Den største fordel er, at hvis du ikke er tilfreds, så kan du få pengene tilbage. Læs mere om fordelene ved Stofa WifiGaranti senere i guiden.
 • Mulighed for tilkøb af fast IP-adresse – Ønsker du en fast IP-adresse af den ene eller anden grund, så kan du få det via Stofa. Det kan f.eks. være, at din arbejdsgiver kræver en fast IP-adresse. Med en fast IP-adresse sikrer du dig, at du altid har adgang til vigtige systemer, hvad end du arbejder hjemmefra eller på kontoret. 
 • Høj tryghed takket være SafeSurf – Stofa skruer helt op for sikkerheden. Det gør de bl.a. med SafeSurf. Der er tale om en omfattende sikkerhedspakke, der gør, at dig og din familie kan føle jer trygge online. Pakken indeholder bl.a. antivirusprogram, password-manager, browserbeskyttelse og meget mere. 
 • Gratis oprettelse – Glem alt om høje oprettelsesgebyrer. Hos Stofa skal du ikke betale en krone for oprettelsen lige nu. Du skal dermed kun forholde dig til den månedlige pris og udgifter til evt. forsendelse af udstyr. 

Ulemper

 • Binding i 6 måneder – Bindingsperioden hos Stofa lyder på 6 måneder. Det betyder, at du ikke vil kunne opsige dit bredbånd før om 6 måneder, hvis ønsket skulle opstå. Det ér en ulempe, men ikke desto mindre en ulempe, der gør sig gældende hos de fleste internetudbydere. 
 • Middel kundetilfredshed – Kundetilfredsheden hos Stofa er hverken den højeste eller den laveste. De fleste internetkunder foretrækker at vælge en internetudbyder med en høj kundetilfredshed, og derfor er det også et minus, at kundetilfredsheden ikke er højere hos denne udbyder, end hvad det er tilfældet i øjeblikket. 

Kombinér tv og internet hos Stofa

Ønsker du ét samlet tilbud på både tv og bredbånd ? I så fald vil det være oplagt at kigge nærmere på Stofa og deres pakketilbud.

Stofa leverer som bekendt både internet og tv til danskerne, og de har naturligvis et ønske om, at du får begge ydelser fra dem. Derfor vil de også gerne tilbyde en ekstra god pakkepris, hvis du samler dine abonnementer hos dem.

Du kan f.eks. få et godt tilbud på 1.000 Mbit fibernet og en lille tv-pakke fra Stofa. Så er du sikret både hurtigt internet og en masse underholdning via tv-pakkens kanaler. 

Samler du tv og internet hos én udbyder, eksempelvis Stofa, så skal du kun betale én regning pr. periode, og du skal kun kontakte én udbyder, hvis du oplever problemer. 

Stofa internetLæs mere om Stofa

Værd at vide om Stofa WifiGaranti

Vi har allerede været lidt inde på det, men tiltaget Stofa WifiGaranti fortjener at få lidt flere ord med herfra.

Stofa WifiGaranti er for dig, der vil være garanteret stærkt og stabilt internet i hele hjemmet. Du ønsker ikke at gå på kompromis med internethastigheden, hvad end du streamer, surfer eller gamer i det ene eller andet rum i hjemmet. 

Vi har allerede nævnt, at du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds, men der er også andre fordele ved Stofa WifiGaranti. Disse vil vi gennemgå nedenfor.

Fordele ved Stofa WifiGaranti:

 • Gratis WiFi-opsætning
 • Gratis rådgivning (ved behov)
 • Personlig tilpasning
 • Tilfredshedstjek (du kan forvente at blive kontaktet inden for 14 dage)
 • Stabilt internet i hele hjemmet
 • Få leveret og opsat SuperWifi-enheder og skab et endnu stærkere netværk 

Nu tænker du måske, at Stofa WifiGaranti koster en formue, men det er faktisk ikke tilfældet. Du skal blot bestille Giga Fiber (1.000 / 1.000 Mbit), så følger Stofa WifiGaranti automatisk med. 

Stofa byder på to former for bredbånd

Stofa tilbyder hurtigt internet på to forskellige måder.

Helt konkret skal du som kunde tage stilling til, om du vil have leveret internet via kabelnet eller fibernet. Fibernet er uden tvivl den mest stabile løsning, hvorfor det bør være at foretrække. Dog er det ikke alle husstande, der kan få fibernet.

Med fibernet er du sikret fremtidssikret net, hvor der ikke opleves nedgang i hastigheden eller irriterende udfald. Med denne løsning kan mange brugere bruge internettet på samme tid, uden at det kan mærkes på hastigheden. Det er især en stor fordel for den store familie.

Kabelnet er ikke lige så stabilt og hurtigt som fibernet , men til gengæld er det en billig og bæredygtig løsning. Vil du gerne holde dine udgifter til bredbånd nede, så er denne løsning den oplagte. 

Ønsker du mere viden om fordelene og ulemperne ved henholdsvis fibernet og kabelnet, så kontakt Stofa.

Ofte stillede spørgsmål