Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

TDC - Sammenlign dine alternativer - Opd. Sep. 2023

Ved du med sikkerhed, at TDC er det bedste valg for dig? Hvis ikke, så læs vores anmeldelse før du bestiller. Så er du 100% sikker på dit valg!

Hvem er TDC?

TDC – nærmere betegnet TDC Group – er en dansk telekommunikationsvirksomhed med over 140 år på bagen. Virksomheden har tidligere heddet både KTAS (Kjøbenhavns Telefon-Aktieselskab) og Tele Danmark, men fra 2000 har navnet været TDC Group. 

TDC Group består i dag af YouSee, der henvender sig til privatkunder, og TDC Erhverv, der retter sig mod erhvervskunder. Søger du bredbånd som privatperson, så skal du altså søge mod YouSee. 
I denne guide kigger vi nærmere på TDC Erhverv med fokus på deres bredbånd til erhverv. Søger du derfor bredbånd til din arbejdsplads derhjemme eller ude i byen, så er du landet på den rigtige side. 
I guiden gennemgår vi bl.a. fordelene og ulemperne ved TDC som internetudbyder.

Fordele og ulemper ved TDC

TDC er uden sammenligning landets største teleselskab, og derfor er det også en udbyder, der er svær at komme udenom. Ikke desto mindre er der både fordele og ulemper ved at vælge denne internetudbyder. Læs mere nedenfor.

FordeleUlemper
Lynhurtigt og stabilt internet via fiberLav kundetilfredshed
Professionel routerLang bindingsperiode
Fejlretning og support fra morgen til aften
Konkurrencedygtige priser

Fordele

  • Lynhurtigt og stabilt internet via fiber – Skal du kunne arbejde effektivt og uforstyrret, så har du brug for hurtigt og stabilt internet – og det får du med fibernet fra TDC. TDC tilbyder markedets bedste sikkerhed og højeste hastigheder, og det er i sig selv grund nok til at vælge deres løsning. Grib muligheden og få accelereret den digitale omstilling på din arbejdsplads. 
  • Professionel router – Vælger du en af de større (og dyrere) pakker fra TDC, så får du leveret en professionel router med firewall og fast IP-adresse. Ved valg af en mindre pakke (til hjemmearbejdspladsen) medfølger der en trådløs router med firewall. I alle tilfælde kan du forvente at få leveret kvalitetsudstyr.
  • Fejlretning og support fra morgen til aften – Bestiller du fibernet til din virksomhed, så kan du glæde dig over, at der tilbydes fejlretning og support fra kl. 8 morgen til kl. 20 aften alle ugens hverdage. Hjælpen er altså altid nær.
  • Konkurrencedygtige priser – Fibernet til erhverv kan være dyrt, men der er ingen regler uden undtagelser. TDC Erhverv tilbyder fibernet til erhverv til priser, hvor både små og store virksomheder kan være med.

Ulemper

  • Lav kundetilfredshed – TDC er som bekendt landets største teleselskab, men det er ikke landets mest populære teleselskab. Faktisk har TDC en langt lavere kundetilfredshed end gennemsnittet. Den gennemsnitlige score på Trustpilot er meget lav og kategoriseres som dårlig. Besøg Trustpilot og læs såvel de positive som de mindre positive anmeldelser af udbyderen. 
  • Lang bindingsperiode – Inden du bestiller bredbånd fra TDC Erhverv, bør du gennemlæse alle vilkår og betingelser. Vær bl.a. opmærksom på, at bindingsperioden typisk lyder på mellem 12 og 24 måneder alt efter valg af løsning. 

TDC byder på internet og fibernet for erhverv

TDC tilbyder internet og fibernet til små, store og mellemstore virksomheder via TDC Erhverv. Denne internetudbyder er altså tilegnet dig, der enten driver en virksomhed eller er ansat i en virksomhed, der er på udkig efter en ny bredbåndsløsning. 

TDC reklamerer med at levere internet, der driver din virksomhed fremad, og fordelene ved at vælge udbyderens bredbånd er mange. Foruden de allerede nævnte fordele, så byder TDC på 99,6 % oppetid og 98 % dækning.
Med TDC (Erhverv) har du mulighed for at få skræddersyet bredbånd. Løsningerne er nemlig skræddersyet til dansk erhvervsliv – med alt, hvad det indebærer af ekstra sikkerhed m.v. 

TDC Erhverv tilbyder følgende:

  • Internet via kobber
  • Internet via kabel-tv
  • Internet via fiber


Har du brug for professionel hjælp til at vælge den rette bredbåndsløsning på vegne af din virksomhed, så kontakt TDC Erhverv. Det kan du f.eks. gøre ved at udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside. 

Du vil umiddelbart efter blive kontaktet af en serviceminded medarbejder.

Kobber, kabel-tv eller fiber fra TDC?

TDC Erhverv byder på forskellige former for bredbånd. Din opgave er at beslutte, hvilken løsning der er den rette for netop din virksomhed og arbejdsplads.

Valget står mellem internet via henholdsvis kobber, kabel-tv og fiber. Derudover er der mulighed for at få mobilt bredbånd gennem TDC Erhverv. 
Er du på udkig efter driftssikkert, stabilt og hurtigt internet på vegne af din arbejdsplads, så vil fibernet være det ideelle valg. Med fibernet opnås der ofte en lige så høj downloadhastighed som uploadhastighed, og det sikrer højere effektivitet på arbejdspladsen. 
TDC Erhverv tilbyder også mobilt bredbånd til de virksomheder, der har medarbejdere, der ofte er på farten. Med mobilt bredbånd er der rig mulighed for at arbejde overalt – i toget, i venteværelset hos lægen og alle andre steder. Mobilt bredbånd egner sig bedst til hjemmearbejdspladsen og det lille kontor. TDC Erhverv tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk med 5G.
Valget er helt op til dig, når det kommer til bredbånd, men gør med fordel dig selv den tjeneste og undersøg mulighederne, inden du træffer et valg.

Så hurtigt internet kan du få i din virksomhed eller på hjemmearbejdspladsen

TDC Erhverv leverer lynhurtigt internet via fiber til erhverv, men hvilken internethastighed der kan opnås kan variere fra virksomhed til virksomhed.

I første omgang skal du søge svar på, om du kan blive forbundet med fiber på din erhvervsadresse og / eller hjemmearbejdsplads. Det finder du nemt og hurtigt ud af ved at indtaste din adresse i udbyderens søgefelt online.
TDC Erhverv tilbyder forskellige internethastigheder, eksempelvis 100 / 100 og 1.000 / 500 Mbit. Disse internethastigheder er tilfredsstillende for rigtig mange arbejdspladser, men TDC Erhverv har også en løsning til virksomheder med ekstraordinære behov. Med TDC Erhverv Fiber Plus er det muligt at få helt op til 10 / 10 Gbit (svarende til 10.000 / 10.000 Mbit).

Mest populære spørgsmål

TDC er landets største teleselskab, og derfor er det også et selskab, som de fleste danskere har kendskab til. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan opstå spørgsmål, der på den ene eller anden måde relaterer sig til udbyderen. Vi besvarer de mest populære spørgsmål herunder.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.