Internetudbydere - Indtast din adresse og se dine muligheder

Få det komplette oversigt over internetudbydere i Danmark - Så er du sikker på dit valg er det rigtige

Internetudbydere - Populære udbydere

Mest værdi for pengene
 • Gratis oprettelse på 1000 Mbit

 • Bedst i test

 • Support til kl. 23.00

Få 1000 Mbit fra 249 kr/md
 • Gratis Wifi router

 • 2 mdr Mofibo inkl.

 • 2 mdr Podimo inkl.

Vi holder dig online, når det gælder
 • Hurtigt og stabilt net

 • Velegnet til hjemmearbejde

 • Valgfri trådløs router

Find billigste og bedste internetudbyder på din adresse

Hos InternetTjek.dk er det nemt og hurtigt at finde den billigste og bedste internetudbyder på din adresse. Det eneste du skal gøre er at indtaste din adresse i adressefeltet og så får du en oversigt over hvilke internetudbydere, du kan vælge imellem, der hvor du bor. 

I oversigten kan du både se hastigheder, priser og eventuelle ekstra services såsom streamingtjenester. Desuden kan du også se, om de forskellige abonnementer kommer med binding eller oprettelsesgebyrer.

Hvorfor har vi brug for din adresse?

Vi har brug for din adresse, fordi det er forskelligt hvilke typer internet du kan få, alt efter hvor du bor. Nogle husstande kan få fibernet, andre kan modtage COAX (internet gennem kabel-tv), mens andre igen kan modtage internet gennem telefonkablerne. Desuden så er det de færreste internetudbydere, som dækker hele landet eller alle typer forbindelser. 

Ved at indtaste din adresse får du en oversigt over de bedste og billigste internetabonnementer, der hvor du bor. 

3 spørgsmål der guider dig hen til den rigtige internetudbyder

For at finde den rigtige internetudbyder og det rigtige abonnement, kan du stille dig selv de 3 følgende spørgsmål. Det vil hjælpe dig til at blive mere afklaret omkring dine behov og muligheder. 

 1. Hvilken hastighed har du brug for? Hvis du er i tvivl, kan du læse vores guide og eksempler på forskellige typer forbrug. Kort sagt så skal du bruge en højere hastighed jo tungere opgaver du kører og jo flere I er på internettet.
 2. Hvem kan levere internet hjemme hos dig? Som nævnt ovenfor så kan du få internet i dit hjem via flere forskellige slags teknologi. Når du indtaster din adresse i adressefeltet, vil du hurtigt få en oversigt over hvilke internetudbydere, der er tilgængelige, hvor du bor samt hvilke typer teknologi, som de anvender.  
 3. Skal du have TV eller streamingtjenester med i dit abonnement? Hvis du er interesseret i en TV-pakke eller abonnement på streamingtjenester kan der ofte være penge at spare ved at inkludere dem i dit internetabonnement samt en VPN-tjeneste eller et antivirus-program for den ekstra sikkerhed når du surfer på nettet.

Sammenlign internetudbydere og køb i tre simple skridt

Det er nemt at finde det bedste og billigste internetabonnement til dine behov. Du skal bare følge disse 3 simple skridt:

 1. Indtast din adresse og dine behov i søgemaskinen.
 2. Sammenlign de forskellige tilbud.
 3. Vælg det der passer bedst til dig og klik på det, så kommer du direkte til udbyderens hjemmeside.

Så nemt skifter du internetudbyder

Det er heldigvis slet ikke svært at skifte internetudbyder. Når du har fundet det perfekte abonnement, så kontakter du bare udbyderen og bestiller et abonnement. Husk at du ofte selv skal afbestille dit gamle abonnement, så du ikke ender med to regninger.

Desuden skal du være opmærksom på, om dit gamle abonnement har en bindingsperiode. Det kan være en dyr og besværlig løsning at skifte abonnement før bindingsperioden er ophørt.

Populære internetudbydere

Vi har nedenfor listet nogle af vores mest populære internetudbydere:

 1. Fastspeed
 2. Hiper
 3. Kviknet
 4. YouSee
 5. Telenor / MaxSpeed
 6. Stofa

Mest populære spørgsmål

Det er vigtigt at vælge den rette internetudbyder, da der kan være binding på dit internetabonnement. Du kan i denne sektion læse de mest populære spørgsmål, som er udvalgt blandt de spørgsmål, vi oftest modtager fra vores brugere.

Hvilken internetudbyder kan jeg få?

Det kommer helt an på hvor du bor. Du kan indtaste din adresse i vores søgemaskine for at se, hvilke internetudbydere der er, der hvor du bor.

Hvilken internetudbyder er billigst?

Det kommer helt an på dine behov. Ofte vil et abonnement med lavere hastighed og uden ekstra tjenester og TV være billigere. Desuden er der mange selskaber, som løbende kører kampagner og gode tilbud. 

For at finde ud af hvilken internetudbyder, der er billigst for dig, så kan du indtaste din adresse og dine behov i søgemaskinen for at få et overblik over priser, hastigheder og udbydere. 

Hvilket selskab skal du vælge for at få den bedste internetudbyder?

Det kommer an på, hvor du bor og hvad dine behov er. Du kan bruge vores søgemaskine til at få et overblik over internetudbydere og priser, der hvor du bor. Desuden kan du også læse mere om de enkelte udbydere her på siden.  

Hvordan skifter man internetudbyder?

Hvis du gerne vil skifte internetudbyder, så skal du bare bestille et nyt abonnement og afbestille dit gamle abonnement. Så enkelt er det. Husk at være opmærksom på eventuelle oprettelsesgebyrer og bindingsperioder. 

Hvem er min internetudbyder?

Hvis du ikke ved, hvem din internetudbyder er, så kan du slå din ISP (Internet Service Provider) op på hjemmeside https://www.whoismyisp.org/. Her kan du nemt og hurtigt få at vide, hvem din udbyder er. 

Har jeg en bindingsperiode?

De fleste internetabonnementer kommer med en bindingsperiode, men der er undtagelser. Hvis du gerne vil vide, om der er en bindingsperiode i dit nuværende internetabonnement, så bør du kigge i kontrakten. 

Hvad sker der efter, du har skiftet internetudbyder?

Ofte skal du ikke gøre særlig meget selv, når du har skiftet internetudbyder. Din nye udbyder vil typisk ordne de fleste af de praktiske ting. I visse tilfælde skal du dog selv afmelde dit gamle abonnement og sende eventuelt lånt udstyr (såsom en router) tilbage. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så er det en god ide at tage kontakt til både din nye og din gamle internetudbyder. 

Internetforbindelse

For mange brugere er det forbindelsen som er det vigtigste parameter, når de skal vælge internetudbyder. Hvis du mangler svar på nogen spørgsmål vedrørende forbindelse, kan du finde nogle af de typiske spørgsmål nedenfor.

Sammenligning

Der kan være meget lighed og også forskellighed mellem internetudbydere. Det kan være svært at vælge internetudbyder, hvis du ikke ved, hvordan du skal sammenligne internetudbydere. Læs vores svar nedenfor, så er du sikret en god sammenligning.

Hvordan sammenligner jeg internetudbydere?

Du kan sammenligne internetudbydere vil at indtaste din adresse og dine behov i vores søgemaskine. Herefter får du en oversigt over hvilke udbydere, priser, hastigheder og abonnementer, som er tilgængelige, hvor du bor. Så kan du vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. 

Har du bredbånd og tv hos forskellige udbydere?

Tidligere kunne du være tvunget til at vælge TV og bredbånd fra samme udbyder. Sådan er det heldigvis ikke længere. I nogle tilfælde kan der være penge at spare ved at samle alle dine abonnementer hos én udbyder, men i andre tilfælde kan det bedre betale sig at have TV-abonnementet ét sted og internetabonnementet et andet sted.  

Ejerforhold

Nogle af de store internetudbydere ejer flere mindre udbydere. Dette gør de for at tilbyde forskellige services, produkter m.m. Læs nedenfor hvilke internetudbydere der ejer hvem.

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.