Internet udbydere - Få et gratis og uforpligtende tilbud

Få det bedste tilbud på internet på din unikke adresse. Indtast få oplysninger og bliv kontaktet nemt og hurtigt - Så er du sikker på dit valg er det rigtige 😃

Billigt internet udbydere

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Direktør, InternetTjek.dk

Find billigste og bedste internetudbyder på din adresse

Hos InternetTjek.dk er det nemt og hurtigt at finde den billigste og bedste internetudbyder på din adresse. Det eneste du skal gøre er at indtaste din adresse i adressefeltet og så får du en oversigt over hvilke internetudbydere, du kan vælge imellem, der hvor du bor. 

I oversigten kan du både se hastigheder, priser og eventuelle ekstra services såsom streamingtjenester. Desuden kan du også se, om de forskellige abonnementer kommer med binding eller oprettelsesgebyrer.

Populære internetudbydere

Vi har nedenfor listet nogle af vores mest populære internetudbydere:

Liste over internetudbydere i Danmark:

Hvorfor har vi brug for din adresse?

Vi har brug for din adresse, fordi det er forskelligt hvilke typer internet du kan få, alt efter hvor du bor. Nogle husstande kan få fibernet , andre kan modtage COAX (internet gennem kabel-tv), mens andre igen kan modtage internet gennem telefonkablerne. Desuden så er det de færreste internetudbydere, som dækker hele landet eller alle typer forbindelser. 

Ved at indtaste din adresse får du en oversigt over de bedste og billigste internetabonnementer, der hvor du bor. 

3 spørgsmål der guider dig hen til den rigtige internetudbyder

For at finde den rigtige internetudbyder og det rigtige abonnement, kan du stille dig selv de 3 følgende spørgsmål. Det vil hjælpe dig til at blive mere afklaret omkring dine behov og muligheder. 

  1. Hvilken hastighed har du brug for? Hvis du er i tvivl, kan du læse vores guide og eksempler på forskellige typer forbrug. Kort sagt så skal du bruge en højere hastighed jo tungere opgaver du kører og jo flere I er på internettet.
  2. Hvem kan levere internet hjemme hos dig? Som nævnt ovenfor så kan du få internet i dit hjem via flere forskellige slags teknologi. Når du indtaster din adresse i adressefeltet, vil du hurtigt få en oversigt over hvilke internetudbydere, der er tilgængelige, hvor du bor samt hvilke typer teknologi, som de anvender.  
  3. Skal du have TV eller streamingtjenester med i dit abonnement? Hvis du er interesseret i en TV-pakke eller abonnement på streamingtjenester kan der ofte være penge at spare ved at inkludere dem i dit internetabonnement samt en VPN-tjeneste eller et antivirus-program for den ekstra sikkerhed når du surfer på nettet.

Sammenlign internetudbydere og køb i tre simple skridt

Det er nemt at finde det bedste og billigste internetabonnement til dine behov. Du skal bare følge disse 3 simple skridt:

  1. Indtast din adresse og dine behov i søgemaskinen.
  2. Sammenlign de forskellige tilbud.
  3. Vælg det der passer bedst til dig og klik på det, så kommer du direkte til udbyderens hjemmeside.

Så nemt skifter du internetudbyder

Det er heldigvis slet ikke svært at skifte internetudbyder. Når du har fundet det perfekte abonnement, så kontakter du bare udbyderen og bestiller et abonnement. Husk at du ofte selv skal afbestille dit gamle abonnement, så du ikke ender med to regninger.

Desuden skal du være opmærksom på, om dit gamle abonnement har en bindingsperiode. Det kan være en dyr og besværlig løsning at skifte abonnement før bindingsperioden er ophørt.