InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

3

3 tilbyder både telefoni og bredbånd. Du kan vælge enten at have mobiltelefoni eller bredbånd, eller begge dele hos 3. 3 tilbyder både data og mobiltelefoni via 3G, 4G og 4G+, og er et af Danmarks største telefoniselskaber. 

3 fokuserer i høj grad på udlandstelefoni og sigter efter at blive 3. foretrukne selskab for rejselystne danskere med deres koncept 3LikeHome. 

3 blev stiftet i 2013, hvor alle daværende selskaber tilbød 2G. 3 ville tilbyde hurtigere og mere stabilt internet via 3G-teknologien, og derfor blev 3 det første selskab i Danmark, som tilbød kunderne 3G. 

3 tilbyder alle deres kunder et abonnementstjek. Det vil sige, at kunderne altid er opdaterede med de nyeste løsninger og forslag til abonnementer, som vil passe bedre til deres forbrug. 

3s udbud

3 har en række forskellige bredbåndsabonnementer, herunder 2, 5, 10, 100 eller 200 GB. Der er altså et passende abonnement, uanset hvor meget internet, der er nødvendigt. Alle abonnementerne er inklusiv 3deling, som er en funktion der gør det muligt at dele internettet mellem flere enheder og abonnementer, såfremt der haves flere abonnementer hos 3. Det vil således sige, at mobil- og bredbåndabonnementer kan kombineres og deles mellem flere personer. Al dataet fra de pågældende abonnementer lægges i en fælles pulje, og alle abonnementerne kan dele dataet. På den måde opnår kunderne mere fleksibilitet idet der let kan skiftes eller tilføjes services til de forskellige abonnementer. Der kommer kun én regning med 3deling, hvilket skaber et større overblik over forbruget. Desuden deles al dataet ud på de forskellige enheder, og derved kan man bruge mere data på telefonen end på tabletten, uden at opbruge al dataet på telefonen, fordi det hele indgår i en samlet pulje.

Alle abonnementerne er også inklusiv 4G. Det vil således sige, at hvis du befinder dig et sted, hvor 4G er muligt, er du dækket ed 4G hos 3. 

Ydermere har alle abonnementerne hos 3 3LikeHome inkluderet. 3LikeHome gør det muligt for kunderne at surfe og snakke i telefon i 40 lande, uden det koster ekstra. Med 3LikeHome er det derfor muligt at bruge GPS i udlandet, tjekke mails eller Facebook uden det koster ekstra og streame serier på ferien. 

Fælles for 3’s abonnementer er også hastigheden. Med 4G-net er den forventede hastighed ved udendørs brug 8-35 Mbit/s i download og 2-24 Mbit/s i upload. Med 3G er hastighederne på henholdsvis 4-20 Mbit/s i download og 1-4 Mbit/s i upload. Det eneste, der skal tages stilling til når man vælger bredbånd hos 3, er altså hvor meget data man har behov for. Bruger man al sin data inden måneden er omme, skrues der blot ned for hastigheden og der skal ikke betales ekstra. Man kan dog tilkøbe mere data, hvis man ikke gider den langsommere forbindelse.