InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Altibox

I denne artikel kan du læse om virksomheden Altibox. Her vil være en kort præsentation af virksomhedens historie, og herefter vil der være en beskrivelse af virksomhedens bredbåndsudbud.

Altibox leverer digitale løsninger i Midt- og Vestsjælland. Altibox samarbejder med seks elselskaber i Midt- og Vestsjælland om disse digitale løsninger. Herunder kan både nævnes internet, mobiltelefoni og tv. Alle løsninger leveres med fibernet, som er markedets hurtigste og nyeste teknologi. Fibernettet består af mange tynde glasfibre, som sender informationerne med lysets hastighed. Denne teknologi giver markedets hurtigste og mest stabile løsning. Selvom du både ser tv, er online på computeren og mobiltelefonen samtidigt, vil forbindelsen ikke forringes. Så hvis flere enheder skal kunne bruges online samtidigt, er Altibox en god mulighed.

Altibox er oprindeligt en norskejet virksomhed, men i 2008 startede virksomheden en afdeling op i Danmark for at tilbyde fiberbredbånd til danskerne. Altibox leverer både bredbånd til virksomheder og til private. 

Med Altibox får du altså leveret lynhurtige digitale løsninger fra lokale selskaber.

Alitboxs udbud

Som nævnt leverer Altibox alle løsninger via fiberteknologien, men hertil kan der vælges forskellige hastigheder. Ikke alle hastigheder tilbydes på alle adresser, men ønsker du at se hvor hurtigt net du kan få på din adresse, kan du nemt undersøge det på Altibox.dk. 

Med fiberteknologien er forbindelsen symmetrisk. Det vil sige, at download- og uploadhastigheden er den samme. Det tager således lige så lang tid at hente noget ned fra nettet, som det tager at lægge noget op. De hastigheder Altibox tilbyder er 30/30 Mbit/s, 100/100 Mbit/s, 300/300 Mbit/s, 500/500 Mbit/s, og 1000/1000 Mbit/s. 

De hastigheder på 300/300 Mbit/s og over, er inklusiv Cmore og Klub Riidr. Med Cmore kan du se hundredvis af film og tv-serie, både børneprogrammer og dokumentarer og Riidr er Danmarks første digitale bogklub, og giver dig mulighed for at hente e-bøger hver  måned. 

Alle løsninger er inklusiv en sikkerhedspakke i form af antivirusprogram, og herudover får du også et fastnetabonnement med. 

Med sikkerhedspakken skal du aldrig bekymre dig om hvorvidt du bliver hacket eller får virus på din computer. Du er således beskyttet mod virus  og spam, og kan surfe sikkert på internettet. Herudover har du forældrekontrol, så du heller ikke skal bekymre dig om, hvordan dine børn begår sig på nettet. Programmet opdateres løbende direkte på computeren, og du behøver derfor ikke gøre noget for at være opdateret. Pakken leveres i samarbejde med Norman, som kun virker til pc, og er førende inden for sikkerhedssoftware. Et fastnetabonnement, også kaldet ip-telefoni, er fastnettelefoni. Det er ikke alle, der i dag bruger denne løsning fordi de fleste ejer en mobiltelefon. Derfor betaler du også kun for dit forbrug, så hvis du ikke bruger fastnetabonnementet, betaler du heller ikke for det.