InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

CBB

I denne artikel kan du læse om CBB, herunder hvilke værdier de har og hvad de tilbyder i forhold til bredbånd.

CBB ønsker at værne mest mulig om sine kunder. Derfor har CBB tre kerneværdier, nemlig et nemt abonnement, mere kundeservice og god dækning. CBB går ind for ærlig mobiltelefoni, hvorfor du også altid kan finde gennemskuelige løsninger hos CBB. Der er ingen bindinger i nogle af CBBs abonnementer, og med et abonnement hos CBB, får du automatisk en personlig selvbetjeningsside, hvor du kan få overblik over dit abonnement, betale regninger, se dit forbrug osv. 

CBB fokuserer i høj grad på kundeservice, og du vil derfor altid være opdateret med de nyeste tilbud og tilbud, som du kan have fordel af. Herudover er CBB på Facebook, så der kan der også interageres med medarbejdere. 

Et andet vigtigt aspekt for at skabe god kundeservice, er god dækning. Derfor burger CBB Telenor og Telias sammenlagte netværk, som er det, der har flest master i Danmark og derfor det, der dækker det største område. Helt konkret dækker CBB 99% af danskerne med 3G og 85% med 4G. 

CBBs udbud

CBB giver rabat på mobilt bredbånd til kunder som også har mobiltelefoni hos CBB, så der er penge at spare ved at samle abonnementerne. 

Der kan vælges forskellige løsninger med mobilt bredbånd hos CBB. Der kan enten vælges 5, 15, 50 eller 150 GB. Det vil sige, at du skal klargøre hvor meget internet, du har brug for i løbet af en måned. 

5 GB er passende til surf på nettet, lidt streaming – hvad man vil kalde ’almindelig dataforbrug’. 5 GB anbefales ikke hvis der er flere, der skal bruge nettet samtidigt. 

15 GB er til personer, som bruger lidt mere internet, og ønsker en stabil og hurtig forbindelse. 

Med 50 GB kan du være online både ude og hjemme uden problemer, og du kan sagtens tage nettet med i sommerhuset eller andre steder, og stadig ikke opbruge al dataet. Har du 50 GB er der data nok til at flere kan være online samtidigt, uden at forbindelsen forringes. 

150 GB er til den store familie, som er meget online. Med 150 GB kan du næsten ikke løbe tør for data, og der kan streames fra flere computere uden at forbindelsen går eller forringes. 

Alle løsninger giver en downloadhastighed på 17-71Mbit/s og en uploadhastighed på 5-43Mbit/s, så når du vælger CBB er det eneste, du skal tage stilling til, hvor meget data du har behov for.

Når du bestiller et abonnement hos CBB, kan du bestille et USB-modem, som blot skal tilsluttes computeren, og så starter en installationsguide helt automatisk. Gør den mod forventning ikke det, er guides altid at finde på CBBs hjemmeside. Ønsker du at fordele internettet via en router, sådan at flere kan bruge internettet samtidigt, skal denne router købes et andet sted end på CBBs shop, men simkortet som bliver sendt fra CBB, vil stadig fungere i routeren.