InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Fastspeed er en ny bredbåndsudbyder i Danmark, der netop er gået i luften. 

Hvem er Fastspeed?

Fastspeed bliv stiftet i slutningen af sidste år af de tre erfarne mænd Peter Mægbæk, Morten Boe Andersen og Jens Raith, der alle har en fortid i forskellige bredbånds- og mobilvirksomheder.

Deres mission er, at levere bredbånd med en god pris, høj kvalitet samt en god kundeoplevelse. Derfor har de valgt at gøre deres koncept enkelt ved blot at tilbyde ét enkelt produkt til, hvad de selv kalder for, markedet bedste pris.

Hvad tilbyder Fastspeed?

Fastspeed har valgt blot at tilbyde ét enkelt produkt – bredbånd -, hvor de kører med en maksimal hastighed til en lav pris. Hos Fastspeed har de også valgt at fjerne hastighedsbegrænsningen. De skriver derfor på deres hjemmeside, at du hverken skal bekymre dig om dyre bredbåndsregninger, eller om du får en hurtig forbindelse, når det kommer til dit bredbånd.

Bestil et bredbåndsabonnement hos Fastspeed

Hvis du ønsker at bestille bredbånd hos Fastspeed, kan du allerede nu gå ind på deres hjemmeside og gå i gang. De tilbyder 1000 Mbit til 249 kroner om måneden. Deres bredbånd bliver tilbudt til privatpersoner, men det tilbydes også til både bolig- og antenneforeninger. Vær opmærksom på, at oprettelsesgebyret lige nu koster 299 kroner.

For at få internet fra Fastspeed, skal du starte med at tjekke din adresse på hjemmesiden. På den måde kan du hurtigt finde ud af, om du har mulighed for at bestille bredbånd hos dem. Herefter skal du sørge for at oprette dig som kunde. Når det er gjort, vil du modtage en router – og så er du i gang med at gå på internettet med bredbånd fra Fastspeed. Routeren koster ikke noget, da du får den gratis med ved bestilling af et abonnement. Det er dog en god idé altid at læse det med småt, inden du vælger at bestille et bredbåndsabonnement.

Bestil inden 1. oktober 2019 og få første måned til 0 kr.

Hvis du vælger at bestille et bredbåndsabonnement hos Fastspeed inden den 1. oktober, er der mulighed for at spare nogle penge. Fastspeed har nemlig valgt at give alle nye kunder den første måned gratis.

Få hjælp fra Fastspeed

Hvis du har brug for hjælp til at bestille et bredbåndsabonnement hos Fastspeed, så kan du sagtens få hjælp. På deres hjemmeside kan du finde en boks, hvor du kan skrive dit telefonnummer, hvorefter de vil ringe dig op hurtigst muligt. Du kan også vælge at sende en e-mail til kundeservice@fastspeed.dk eller ringe på telefonnummer 89 87 37 00.