InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Fullrate

Med sine over 10 år i branchen har Fullrate sat sit præg på markedet, hvad angår især internet og bredbånd. Fullrate tilbyder dog meget mere end internet og bredbånd, men denne artikel vil hovedsageligt fokusere på dette. Læs med videre her og find ud af meget mere om Fullrate.

Hvad tilbyder Fullrate?

Fullrate tilbyder alt indenfor TV, mobiltelefon, bredbånd og mobilt bredbånd. Der er derfor god mulighed for at finde lige præcis det abonnement, der passer til dig og dine behov. I denne artikel fokuserer vi dog hovedsageligt på internetløsningerne hos Fullrate, hvorfor du skal læse videre, hvis dette er noget for dig. 

Bredbånd hos Fullrate

Hos Fullrate kan du ikke få fibernet, men de benytter sig af en kabelforbindelse. Du kan sagtens finde andre gode og hurtige løsninger til internet og bredbånd. Lige nu findes der i alt fire internetløsninger. Jo hurtigere hastighed du ønsker, jo dyrere vil abonnementet også være. Hvis du spiller meget, ser film og serier, downloader med videre, vil det nok være en god idé at bestille en af deres hurtigere forbindelser.

De fire pakker er som følger:
- 10/1 Mbit for 199 kroner om måneden
- 25/2 Mbit for 229 kroner om måneden
- 40/5 Mbit for 249 kroner om måneden
- 50/10 Mbit for 269 kroner om måneden

Mobilt bredbånd hos Fullrate

Hvis du vil have din internetforbindelse med på farten, så skal du benytte dig af mobilt bredbånd. Her tilbyder Fullrate i alt tre løsninger, som de kalder for Bredbånd ToGo. De tre forskellige løsninger er som følger:

  • En enkelt tablet med simkort
  • Familien på farten med Mobilt WiFi
  • Familien derhjemme med Mobile Router

Hvem er Fullrate?

Fullrate blev grundlagt i 2005 og er en danskejet virksomhed. De fik hurtigt en masse succes og blev opkøbt af TDC Group i 2009. Lige fra starten af har Fullrate haft en vision om, at tilbyde billige, sikre og enkle løsninger som alle forbrugere kunne forstå og få noget ud af. Derudover sørgede de for, at tjekke kundernes hastighed, så de præcis vidste, hvad de fik og betalte for.

Historien om Fullrate

Som sagt blev Fullrate grundlagt i år 2005. Fem forhenværende kollegaer fra Cybercity Fullrate besluttede sig for at starte en ny internetudbyder, fordi de ønskede mere gennemskuelighed og gennemsigtighed. Det hele startede i København, hvor det hurtigt gik fremad. Det første abonnement kunne købes året efter dets opstart. Nogle år efter opstart blev Fullrate købt af TDC Group, hvilket gjorde at det blev en service i hele Danmark. Det var også her, at Fullrate begyndte at tilbyde mobilt bredbånd, så kunderne altid kunne tage deres internet med på farten. 2011 var året, hvor Fullrate også kom ind på mobilmarkedet. Efter fusionen med M1 i 2013 kom der flere og flere abonnementer fra dem på markedet. Selve bredbåndet blev også billigere, men de blev ved med at kalde firmaet for Fullrate – ligesom det stadig hedder den dag i dag. I dag er der mere end 300.000 danskere, der har et abonnement hos Fullrate.