InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

OiSTER

OiSTER arbejder ud fra en idé om, at skabe gennemskuelige og simple abonnementer. Dette gælder også, hvis der sker ændringer i dit digitale behov, eksempelvis hvis du skal til udlandet i en periode eller har en periode hvor du taler ekstra meget i telefon. OiSTER har en række forskellige abonnementer, så der er altid et til ethvert behov. OiSTER leverer både mobiltelefoni og bredbånd, men i denne artikel vil der udelukkende være informationer om de muligheder OiSTER tilbyder inden for bredbånd. 

OiSTERs udbud

OiSTER har en række forskellige pakker, så uanset om du surfer flere timer dagligt, eller tjekker mail et par gange om ugen, har OiSTER et passende abonnement. Alle OiSTERs bredbåndsabonnementer er mobilt bredbånd. Det vil sige, at du undgår besværet med kabler og ledninger, som skal tilsluttes inden du kan gå online. Mobilt bredbånd er både til personer som er på farten og har brug for internet hele tiden og til personer som kun har brug for internet i hjemmet. Mobilt bredbånd kan nemlig leveres på flere forskellige måder, heriblandt WiFi-router, USB-modem eller tablet. Hos OiSTER starter du med at vælge hvor mange gigabytes, du skal bruge. Hernæst kan løsningen tilpasses det konkrete behov, der kan enten vælges simkort, dongle eller router. Her handler det altså om, at finde ud af hvordan internettet skal fordeles. Sidste trin er at komme produkterne i kurven – dette foregår via OiSTERs hjemmeside, hvorefter produkterne når frem inden for fem hverdage, og du er klar til at gå online. 

Hos OiSTER kan du vælge dongle eller router når du vælger abonnement, vælger du eksempelvis et 4G USB-modem, kan du være online alle steder – modemmet skal blot tilsluttes den enhed, der skal på nettet. Har du selv et i forvejen, er dette ikke nødvendigt, og du modtager blot et simkort.  

Skal internettet kun bruges inden for en forholdsvis kort fysisk radius og skal flere have mulighed for at bruge internettet på samme tid, kan en router være en fordel. Her kan der vælges mellem en trådløs 4G WiFi-router, som har et indbygget batteri med levetid på seks timer. En anden mulighed er en WiFi-router. Denne kan medbringes overalt hvor der er adgang til strøm, da det eneste den kræver, er et strømstik. Alle løsninger kan altså tages med på farten, men er der flere som skal online samtidigt, er en router klart at anbefale. 

OiSTER har, som nævnt, abonnementer til enhver smag. Her kan vælges 1, 5, 10, 50, 100 eller 200 GB, og alle mulighederne giver 4G net. Når du skal vælge abonnement hos OiSTER, er det altså vigtigt først at vurdere hvor meget internet du har brug for, og hvordan du ønsker, at internettet skal omdeles.