InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

OK Mobil

OK Mobil leverer både mobilpakker og mobilt bredbånd. I denne artikel vil der være fokus på mobilt bredbånd. Udover en beskrivelse af hvad OK tilbyder inden for bredbånd, vil der være en kort historisk præsentation af virksomheden.

OK er et dansk energiselskab, som er ejet af kunder og forhandlere. OK er det eneste energiselskab, som lader forbrugeren indgå aktivt i virksomhedens udvikling. Energiselskabet solgte oprindeligt kul, men i takt med samfundet udvikling, har selskabet fulgt med, og tilbyder i dag en lang række af energiprodukter både til erhverv, industri og privatforbrug. 

OK blev etableret i 1978 og er en fusion af dengang syv forskellige selskaber. OK navnet kommer af navnet på en svensk virksomhed ved navn Olie Konsumenterne, som var aktionær i det daværende OK. I dag er der dog ingen officiel tilknytning mellem den danske og den svenske virksomhed, men alligevel blev navnet Oks officielle navn i 1998, og har hængt ved siden. 

Oks udbud

OK har fire forskellige pakker med mobilt bredbånd, henholdsvis 2, 10, 100 og 200 GB. 

2 GB fungerer fint til almindelig brug, hvilket svarer til lidt surf på nettet, tjek af e-mails og streaming af serier. Med 2 GB er downloadhastigheden 4-20 Mbit/s og uploadhastigheden er 1-4 Mbit/s. 

10 GB er et fornuftigt valg til personer som bruger lidt mere data eller hvis der er flere, som skal være online samtidigt. Med 10 GB er downloadhastigheden 4-20 Mbit/s og uploadhastigheden er 1-4 Mbit/s, ligesom i abonnementet med 2 GB. 

OK tilbyder også et abonnement på 100 GB. 1 GB giver cirka en times streaming, så hvis der streames meget, er 100 GB et godt valg. Med 100 GB kan der altså streames, tjekkes mail og surfes online i cirka tre timer dagligt i en måned. Herudover er down- og uploadhastighederne højere. Download er 17-71 Mbut/s og upload er 5-43 Mbit/s. 4G er inkluderet i abonnementet med 100 GB.

Den sidste pakke, OK tilbyder er med 200 GB. I denne pakke er downloadhastigheden også på 17-71 Mbit/s og uploadhastigheden er på 5-43 Mbit/s. Også i abonnementet med 200 GB er 4G inkluderet. 

Fælles for alle abonnementerne er, at såfremt al dataet bruges, vil hastigheden blot nedsættes og man bliver ikke pålagt ekstra gebyrer for at bruge internet med nedsat hastighed. 

Herudover kan alle typer af internettet fungere i enten WiFi-router, USB-modem eller tablets. Internettet bliver leveret i form af et simkort, som kan kommes i alle tre ovenstående muligheder. Dog skal router eller USB-modem tilkøbes, hvis man ikke ligger inde med det.