InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Telia

Denne artikel er indeholdende informationer om Telias udbud af bredbånd, herunder mobilt bredbånd og ekstra services.

Telia leverer kommunikationsløsninger i form af internet og telefoni til husstande og virksomheder i Danmark. Et mål for Telia er, at være der for kunderne, hvilket vil sige, at kunderne skal have gode oplevelser med medarbejderne, hvad enten kontakten foregår over telefon, mail, på internettet eller i en fysisk butik. Herudover sigter Telia efter at være den mest effektive netværksoperatør inden for få år, og har lagt en klar plan for, hvordan dette skal opnås. 

Telias udbud

Telia tilbyder både mobilabonnementer, bredbåndsabonnementer, køb af smartphones, gadges og anden underholdning. I denne artikel vil der være fokus på Telias bredbåndsudbud. 

Bredbånd

Med bredbånd hos Telia, leveres en hurtig og stabil forbindelse samt ubegrænset download. Telia leverer internet til store dele af landet, men hastigheden kan dog variere afhængigt af hvor gode forbindelserne er. Telia leverer internettet gennem telefonstikket, som giver en sikker og stabil forbindelse. Herudover tilbydes flere forskellige hastigheder, så der er noget til ethvert behov, hvad enten der er behov for en hurtig forbindelse til daglig streaming, eller om behovet blot er at tjekke mails et par gange om ugen. 

Når Telia er valgt som bredbåndsleverandør, leveres der ekstra services til kunderne. Disse services er blandt andet i form af tilbud og bredbåndstelefoni. Det vil sige, at såfremt abonnementer samles hos Telia, tilbydes en billigere pris. 

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd hos Telia er det altid muligt at være online – også når der ikke er offentligt WiFi eller traditionelt bredbånd tilgængeligt. Mobilt bredbånd virker overalt i Danmark og i resten af Europa. Med mobilt bredbånd benyttes Telias 4G-netværk, hvilket er et af de hurtigste i Danmark. Telia arbejder løbende på at øge kvaliteten, så der altid er bedst mulige internetforbindelser. Telias mobile bredbånd leveres gennem et WiFi-netværk, som tilslutter device og en trådløs router. Der kan enten vælges mobilt bredbånd med router til hjemmet, eller mobilt bredbånd med WiFi. Med en router til hjemmet, kræves blot et strømstik for at gå online, og med WiFi modtages en router med indbygget batteri, så det altid er muligt at få internet på farten. Til gengæld kan mobilt bredbånd via WiFi have den ulempe, at hastigheden og dækningen ikke altid er optimal. WiFi-løsningen fylder mindre, og kræver ikke stik i væggen eller kabler i hjemmet, men kan derimod blot tilsluttes trådløst, når der er behov for at gå online.

Når der bestilles mobilt bredbånd gennem Telia, er det også muligt at få flere ekstra services med, heriblandt kan nævnes HBO Nordic, Spotify Premium, Storytel og Roam Like Home. Herudover får alle Telia-kunder mulighed for at købe billige biografbilletter.