InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Telmore

I denne artikel kan du læse kort om Telmore som virksomhed og herudover de tilbud, der leveres inden for bredbånd. 

Telmore er et af de større teleudbydere i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2000, og ville gøre op med store teleselskabers høje priser og uoverskuelige abonnementer. Herudover var Telmore det første mobilselskab, som ikke havde fysiske butikker, men leverede al service online. Formålet var, og er stadig, at kunder på nemt kan betjene sig selv online. Dog står Telmores kundeservice til rådighed via mail eller telefon, hvis der skulle opstå nogen former for komplikationer eller spørgsmål med et abonnement. 

Telmores udbud

Telmore leverer mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Telmore arbejder med pakkeløsninger, så når der vælges abonnement hos Telmore, vælges der en pakke, som allerede er sammensat. Hertil kan der vælges ekstra services, hvis det er nødvendigt. 

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er trådløst internet. Det vil sige, at der ikke er ledninger og kabler, som skal tilsluttes før man kan gå online. Uanset hvilken pakke, der vælges hos Telmore, vil dækningen være 4G, og fordi det er trådløst, er nettet ikke låst til en fast husstand. 

Mobilt bredbånd kommer i flere afskygninger. Der kan enten vælges en WiFi-router eller simkort, som enten kan kommes i en tablet, iPad eller et USB-modem. 

Hos Telmore er hastigheden den samme, uanset hvilket abonnement der vælges. I stedet skal man tage stilling til hvor meget internet, man antager at bruge på en måned. Derfor skal man overveje hvor mange gigabyte, man bruger på en måned. Bruger man mere end hvad der er inkluderet i pakken, vil internettet blive langsommere, medmindre man tilkøber ekstra data. Man betaler ikke for internettet når hastigheden er nedsat, og kan derfor heller ikke komme ud for at betale ekstra regninger for sit internet. 

Telmore bruger TDCs net, som er det stærkeste i Danmark, og dækker 99,5% af landet. Hertil er dækningen omkring 40% bedre end den nærmeste konkurrent. En ulempe er dog, at fysiske faktorer spiller ind på hvor god forbindelsen er, eksempelvis kan bygninger eller træer skærme for forbindelsen, hvilket vil forringe den. Forbindelsen afhænger ydermere af hvor mange, der bruger net fra den pågældende mast. Hvis der er mange online samtidigt i samme område, vil forbindelsen altså også forringes. Det er derfor ikke altid helt til at forudse præcist hvor hurtigt nettet er. 

Når der skal vælges internet hos Telmore, er der to vigtige faktorer at tage stilling til. Først og fremmest hvor meget internet man skal bruge, og dernæst hvordan man ønsker det leveret. Fælles for alle er, at et simkort bliver leveret, som man selv kommer i den enhed, man ønsker at bruge. Med en tablet, virker nettet kun i den. I et USB-modem, skal dette tilsluttes computeren og den kan komme online uanset hvor man fysisk befinder sig. Med en WiFi-router kan flere komme på nettet samtidigt, hvilket naturligvis er en fordel, hvis hele familien skal være online på samme tid.