InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

Waoo

I denne artikel kan du læse om Waoo, herunder fiberteknologien, som er den Waoo leverer alle sine produkter med. Her vil være en række fordele ved fibernet samt information om Waoos udbudte hastigheder. 

Waoo leverer fiberbredbånd, hvilket er den nyeste teknologi inden for bredbånd. Bag Waoo står en række af Danmarks største energiselskaber, som har slået sig sammen for at levere landets bedste digitale løsninger. 

Alle Waoos digitale løsninger leveres således med fiberteknologien og sikrer lynhurtige hastigheder. I denne artikel vil der kun være fokus på Waoos udbud i forhold til bredbånd, men det er muligt at få både tv og mobiltelefoni fra Waoo også. 

Hos Waoo får du hastighedsgaranti. Det vil sige, at du er garanteret en minimumshastighed, men den reelle hastighed kan sagtens være hurtigere. Herudover er der altid internet nok til alle, når du bruger Waoos internet. Dette er igen fordi Waoo bruger fiberteknologien, som har meget højere kapacitet end det traditionelle bredbånd. Forbindelsen påvirkes ikke af, at flere er online samtidigt eller af andre fysiske forhold, såsom afstand til master eller bygninger. Herudover er fibernet mere miljøvenligt end det traditionelle bredbånd. Fiberteknologien er hurtigere end det traditionelle bredbånd fordi det bliver leveret gennem bittesmå kabler, kaldet lyslederkabler. Disse kabler sender med lysets hastighed, hvilket selvsagt er hurtigere end det traditionelle bredbånd. Fiber er desuden fremtidssikrende idet fiber er en eftertragtet løsning. Det er dermed en god investering at bestille fibernet. 

Waoos udbud

Hos Waoo kan du selv skræddersy dit abonnement, så det passer til dit behov. Her kan du blandt andet vælge hvorvidt du vil have tv og mobiltelefoni inkludereret i abonnementet. Ydermere kan du vælge pakker som indeholder Cmore, så du kan streame film og serier. 

Det er dog ikke alle, som har mulighed for at få fibernet, idet der ikke er nedgravet kabler alle steder i landet endnu. Hertil kan der være ekstra omkostninger ved nedgravning, oprettelse, etablering og installation af fibernetværket. De konkrete priser afhænger af hvor i landet, du bor og kan tjekkes på Waoos hjemmeside.

Alle Waoos løsninger er såkaldt symmetrisk bredbånd. Det vil sige, at download og uploadhastigheden er den samme. Her kan der enten vælges 50/50, 75/75, 100/100, 250/250 eller 500/500 Mbit/s. Det er altså noget hurtigere hastigheder end traditionelle bredbånd. 

Smart WiFi

Waoo har lanceret Smart WiFi, som er en WiFi-løsning, som sikrer det optimale signal på WiFi. Sættet består af to enheder, som allerede fra starten er tilsluttet med hinanden, og de vil automatisk forbindes, når de tændes. De to enheder er bygget til at kunne dække et hjem på ca. 140 kvm., men har du behov for at få dækket et større område, kan der blot tilkøbes flere enheder. Løsningen er trådløs, så du slipper for at rode med kabler og ledninger for at tilslutte det.