Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

YouSee internet - Læs vores anmeldelse før du bestiller

Kender du alle fordele og ulemper ved YouSee? Hvis ikke, så læs dem i vores anmeldelse. Indtast din adresse i vores søgemaskine og se forbindelser og priser.

Hvem er YouSee?

YouSee er både en af de ældste og største udbydere af internet herhjemme. Det i sig selv gør udbyderen til et oplagt valg. YouSee nøjes dog ikke med at være en af de største og ældste udbydere.

Udbyderen er også en af de bedste målt på faktorer som stabilitet og priser. 

YouSee er en del af Nuuday A/S – en dansk telekommunikationsvirksomhed, der er en del af TDC-koncernen. YouSee retter sig hovedsageligt til privatkunder med produkter som tv, streaming, bredbånd, fastnet og mobilabonnementer. Der er dermed rig mulighed for at samle både mobiltelefoni, bredbånd og tv / streaming hos denne udbyder. 

YouSee tilbyder bredbånd via både fiber og COAX, ligesom de tilbyder mobilt bredbånd. Sidstnævnte er tilegnet de personer, der ofte er på farten eller af andre grunde ser fordele ved at vælge mobilt bredbånd. 

I de kommende afsnit vil vi præsentere dig for fordelene og ulemperne ved YouSee. 

Fordele og ulemper ved YouSee

Du behøver ikke at have en dyb indsigt i markedet for bredbånd for at vide, at YouSee hører til blandt danskernes foretrukne udbydere. Den store popularitet hænger sammen med, at YouSee tilbyder mange unikke fordele. Der er dog også visse ulemper ved at vælge YouSee som internetudbyder.

Fordele

  • YouSee kan levere 1.000 Mbit til 1,5 millioner husstande – YouSee er en af de internetudbydere, der dækker allerflest danske husstande. Og ikke nok med, at udbyderen dækker en stor del af landet, så kan de også tilbyde lynhurtigt internet til mange husstande – konkret kan de tilbyde 1.000 Mbit til 1,5 millioner husstande. 
  • YouSee byder på konkurrencedygtige bredbåndspriser – YouSee internet er ikke altid den billigste løsning, men det er en kendsgerning, at udbyderen som regel er meget konkurrencedygtig. Derfor bør du have YouSee med i overvejelserne, når du skal vælge internetudbyder . 
  • Gratis router ved bestilling af bredbånd – Når du bestiller bredbånd gennem YouSee, så får du en gratis router med i handlen. Der er tale om en af markedets bedste routere, der i øvrigt er let og hurtig at installere. 
  • Mulighed for samlerabat – Sidst, men ikke mindst er der den fordel ved YouSee, at de tilbyder samlerabat på mange af deres produkter. Det betyder, at du sandsynligvis kan spare penge ved at samle flere af dine abonnementer hos dem.

Ulemper

  • Middel kundetilfredshed – YouSee har adskillige tusinde kunder, og det er desværre ikke alle, der er lige tilfredse. YouSee har i øjeblikket en middel kundetilfredshed baseret på de over 34.000 kundeanmeldelser, der er blevet skrevet og indsendt via Trustpilot. 
  • Der tilbydes som udgangspunkt ikke gratis oprettelse – Som bredbåndskunde hos YouSee skal man som hovedregel forvente at betale omkring 99 kr. i oprettelse. Du kan dog være heldig at falde over en kampagne, der bl.a. byder på fordele som gratis oprettelse. 
  • Der opereres med 6 måneders binding – En tredje og sidste ulempe ved YouSee er, at de opererer med binding. Helt konkret er der 6 måneders binding på deres bredbåndsydelser. 

Hvor hurtigt bredbånd tilbyder YouSee?

YouSee reklamerer med følgende: Hurtig. Hurtigere. GigaSpeed. 

Ja, som du måske kan fornemme, så går YouSee ikke ned på hastighed. Med GigaSpeed fra YouSee kan du som kunde få 1.000 Mbit på din adresse. Dermed er du sikret både hurtigt og stabilt internet.

Rigtig mange – faktisk hele 1,5 millioner danske hjem – kan få 1.000 Mbit bredbånd fra YouSee. De resterende hjem må foreløbigt nøjes med nogle af de lavere hastigheder, der dog sagtens kan være tilstrækkelige. 

YouSee tilbyder altså en internethastighed på op til 1.000 Mbit til mange husstande. På deres hjemmeside kan du, ved at indtaste din fulde adresse, få svar på, hvor høj en internethastighed du kan få tilbudt. 

Og husk: Hos YouSee kan du gratis skifte til en højere hastighed, hvis behovet opstår. 

Kan jeg få YouSee bredbånd?

YouSee tilbyder som bekendt bredbånd via både COAX og fibernet , og derudover kan du få mobilt bredbånd via udbyderen.

Derfor er det meget sandsynligt, at du kan få YouSee bredbånd – af den ene eller anden slags.

Der er dog ingen garanti, og derfor opfordrer vi dig til at gøre brug af udbyderens søgeformular online. Indtaster du din adresse, så vil du blive præsenteret for priser og hastigheder på netop din adresse. 

Vi tror og håber, at du kan få bredbånd fra YouSee. 

YouSee WiFi Booster sikrer hurtigt internet i hele hjemmet

I de fleste hjem er det tilstrækkeligt at have én router, der er placeret et strategisk sted.

I nogle hjem er en god router dog ikke nok til at sikre en stabil og hurtig forbindelse i hele hjemmet. Det kan f.eks. skyldes, at hjemmet byder på flere etager, mange rum og / eller tykke vægge.

Det kan også skyldes, at routeren er placeret i kælderen eller et andet sted.

Oplever du, at dækningen er mindre god i visse rum eller områder i dit hjem, så kan du med fordel gøre brug af en YouSee WiFi Booster.

En YouSee WiFi Booster er en lille boks, der kan være med til at sikre, at der er hurtigt internet i hele hjemmet – uden undtagelser. Med disse bokse bliver det betydeligt lettere at fordele forbindelsen til alle hjemmets kroge. 

YouSee WiFi Boostere måler blot 10 cm. i højden og kan erhverves for 39 kr. / md. for et startsæt.

Ofte stillede spørgsmål