InternetTjek.dk - Find den billigste internetforbindelse
Angiv søgekriterier
0 Mbit/s
100 Mbit/s
0 MB
20 GB
Internet signal:
Tilvalg:
Type:
Netværk:

YouSee

YouSee bidrager til at gøre Danmark mere digitalt ved at tilbyde forskellige digitale løsninger. Herudover er der fokus på miljø, kunder, medarbejde og sociale partnerskaber i virksomheden. 

YouSee leverer både bredbånd, mobilt bredbånd, fastnet, mobiltelefoni, tv og har en onlineshop hvor der kan købes fysiske produkter i form af mobiltelefoner etc. I denne artikel vil der dog kun være fokus på YouSees bredbåndsløsninger.

YouSees udbud

YouSee tilbyder både bredbånd og mobilt bredbånd i forskellige hastigheder. YouSee har både 2, 10, 20, 100 og 500 GB, og valget afhænger af, hvor meget internet du skal bruge, og hvor mange der skal bruge det på samme tid. 

Mobilt bredbånd

YouSee anbefaler 2 GB til den, som ikke er så meget online, eller som surfer mere end streamer. Det vil sige, hvis du blot bruger nettet til at tjekke mails og nyheder, er 2 GB passende. 10 GB er til dagligt brug. Det vi sige, at hvis du er online hver dag, spiller online spil, streamer og downloader filer etc., så er 10 GB et fornuftigt valg. 

Med 20 GB kan du være online både ude og hjemme, du kan både tjekke mails, streame film og musik ligegyldigt hvor du befinder dig henne. 

100 GB er rigeligt til flere brugere, som streamer film eller musik, spiller og surfer samtidigt. Vælger du 100 GB data, vil du automatisk få mulighed for at se film og serier. Film og serier er muligt i form af adgang til Cmore og Dansk Filmskat. Det samme gælder med 500 GB, hvilket er det højeste, du kan vælge hos YouSee. Film og serier kan dog fravælges, hvis det ønskes.

Bruges al internettet, kan der nemt tilkøbes mere, og ellers nedsættes hastigheden, så forbruget ikke koster noget. 

Den forventede hastighed med abonnement hos YouSee – uanset hvilket et, der vælges, er 17-71 Mbit/s i download og 5-43 i upload ved udendørs brug. Dog vil hastigheden afhænge af afstand til nærmeste mast og andre fysiske forhold såsom bygninger, vægge og afstand til nærmeste mast. 

Det er muligt at låne et modem hos YouSee til at omdele internettet med. Der kan enten vælges et USB-modem, som kan tilsluttes computeren og derfor kan tages med overalt eller en mobil router. En mobil router kan også tages med overalt idet den er trådløs og har en batterilevetid på omkring seks timer. Med den mobile router kan op til ti personer tilslutte sig samtidigt. 

Sidste mulighed er en fast router, som kræver tilslutning til en stikkontakt. Her kan op til 30 personer gå online samtidigt. 

Bredbånd

Med traditionelt bredbånd afhænger YouSees udbud af, hvor i landet du bor. Det er derfor muligt at tjekke hvilke hastigheder der er tilgængelige på din adresse på YouSees hjemmeside.