Reklameinformation

Reklameinformation

InternetTjek.dk drives som en 100 % gratis service.

Når du sammenligner internetudbydere og -løsninger på InternetTjek.dk har du fuld gennemsigtighed og frihed til at vælge den internetudbydere, som bedst opfylde din krav og ønsker. For at skabe gennemsigtighed i forhold til den kommercielle side af InternetTjek.dk har vi nedenfor beskrevet centrale punkter såsom:

  • Hvordan InternetTjek.dk tjener penge
  • Hvor mange penge InternetTjek.dk tjener
  • Hvordan det påvirker vores evne til at være objektive

Skulle du sidde med yderligere spørgsmål, som ikke bliver besvaret nedenfor, er du altid velkommen til at skrive til via [email protected].

Sådan tjener vi penge

InternetTjek.dk drives forretningsmæssigt som en affiliate platform, hvor vi modtager kommission fra internetudbyderne, når en bruger foretager en specifik handling. 

Handlinger som kan udløse kommission til InternetTjek.dk er blandt andet:

  • Når en bruger klikker sig videre fra InternetTjek.dk til en internetudbyder
  • Når en bruger bestiller internet hos en internetudbyder

Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvordan aftalerne er struktureret. Det handler nemlig om både at skabe kvalitet for vores brugere såvel som for teleselskaberne. Ligeledes er det også forskelligt, hvor stor en kommission vi modtager fra internetudbydere.

Brugeroplevelsen som højeste prioritet

Det er i denne sammenhæng vigtigt at påpege, at vi hos InternetTjek.dk altid har brugeroplevelsen som højeste prioritet. Vi lever af tilfredse brugere, og kan vi ikke levere den ønskede kvalitet, vil brugerne fravælge os, når de skal sammenligne internetløsninger.

Det betyder blandt andet, at samarbejder vi med et utilfredsstillende teleselskab, så vil brugerne ikke foretage nogen køb. Hvis vi i sådan et tænkt eksempel i stedet tjener penge, hvis brugere klikker sig videre til selskabet, så vil det på kort sigt uden tvivl tjene penge til InternetTjek.dk.

Dog vil teleselskabet opleve brugeres utilfredshed gennem manglende køb, hvorfor udbetalingen af kommission til InternetTjek.dk vil være en udgift, som ikke har ført noget positivt resultat med sig.

Højeste kvalitet

Højeste kvalitet for både brugere og teleselskaber opnås derfor, når der er højeste kvalitet hos begge parter. Det skaber InternetTjek.dk ved at give brugerne de bedste og mest personlige resultater, så de får det bedste beslutningsgrundlag at købe internet ud fra.

Samtidig er det InternetTjek.dks opgave at finde internetudbydere, som er i stand til at leve op til kvalitetskravene fra brugerne. På denne måde oplever begge parter det perfekte match.

Objektivitet og gennemsigtighed

Du opnår på flere områder stærke fordele ved at InternetTjek.dk drives som en kommerciel service.

Af fordele kan bl.a. nævnes

  • Opdateret oversigt med internetudbydere
  • Høj grad af kundeservice
  • Brugervenlige funktionaliteter
  • Kontinuerlig optimering af InternetTjek.dk

At vi modtager kommission sikrer, at vi kan opretholde InternetTjek.dk som en objektiv og gennemsigtig service. Kommissionen gør, at vi har størst mulig interesse i at skabe gode brugeroplevelser, da disse er hele vores forretningsgrundlag.