TV pakker

Find de mest attraktive TV pakker og start underholdningen med det samme. InternetTjek.dk hjælper dig, så du kun er få skridt væk fra de bedste TV oplevelser.

Billigt tv pakker

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Direktør, InternetTjek.dk

TV pakker - Find den bedste TV pakke

Det at se TV er en central del af de fleste danskeres hverdag, men det kan være vanskeligt at gennemskue hvilken udbyder og TV pakke, som passer til ens forbrug og behov. Det skyldes, at der er rigtige mange udbydere på markedet, som har sammensat deres TV pakker og tilbud på vidt forskellig vis.

Få på InternetTjek.dk et overblik over, hvilke muligheder der er, når du som forbruger skal vælge TV pakke – til den mest fordelagtige pris.

Hvad er en TV pakke?

Helt banalt set kan en TV pakke defineres som en pakke af TV kanaler, som den enkelte udbyder sammensætter. De fleste udbydere tilbyder flere forskellige TV pakker, der gør det muligt at vælge den pakke af kanaler, som passer til netop dig. Der er forskel på, hvilke kanaler udbyderne tilbyder, da de har forskellige rettigheder og dermed ikke det samme kanaludbud. Jo flere kanaler den enkelte pakke indeholder, jo dyrere er den månedlige pris naturligvis også. 

Det er i denne sammenhæng vigtigt at slå fast, at DR’s kanaler ikke er betalingskanaler, men derimod finansieret gennem den medielicens, du som forbruger betaler til staten. Det betyder, at du sagtens kan se DR’s seks kanaler uden køb af en TV pakke. 
For at give et billede af, hvilke valgmuligheder du har som forbruger, får du herunder en præsentation de største udbydere af TV pakker på det danske marked.

De største udbydere af TV pakker

Som tidligere nævnt er det danske TV-marked meget komplekst, da de forskellige TV udbydere sammensætter deres TV pakker meget forskelligt – både hvad angår pris, indhold og oprettelse. Nedenfor præsenteres fire af de store udbydere: TDC, Fullrate, YouSee og Stofa. Der er dog også andre interessante udbydere på markedet. Du kan finde mere information om disse under fanebladet ”TV udbydere”.

Det er vigtigt at tilføje, at det hos TDC og Fullrate ikke er muligt at købe en TV pakke uden også at oprette et bredbåndsabonnement samtidigt. Omvendt er det ved YouSee og Stofa, da det ved disse udbydere er muligt udelukkende at tegne abonnement på TV. 

TDC TV pakker

TDC er kendetegnet ved at være en af Danmarks største kommunikationsvirksomheder og sælger udover TV pakker også mobilabonnementer, bredbånd, mobilt bredbånd og telefoni. 

TDC tilbyder aktuelt fire forskellige TV pakker (d. 03/09-2015):

 •  TDC TV Lille: 22 kanaler til 449 kr. om måneden (inkl. bredbåndsforbindelse)
 •  TDC TV Basis: 44 kanaler til 549 kr. om måneden (inkl. bredbåndsforbindelse)
 •  TDC TV Viasat Mellem: 55 kanaler til 649 kr. om måneden (inkl. bredbåndsforbindelse)
 •  TDC TV Viasat Stor: 70 kanaler til 749 kr. om måneden (inkl. bredbåndsforbindelse)


TDC TV Lille indeholder hovedsageligt DR’s kanaler, nogle få TV2-kanaler og en række norske, svenske og tyske kanaler. Det du opnår ved at opgradere til en større pakke er derfor især underholdnings- og sportskanaler. Hvis du vælger den største pakke TDC TV Viasat Stor, får du adgang til alle sportskanaler og Viasats filmkanaler. 

Derudover får du med TDC TV en række ekstra fordele. Ved hjælp af den digitalboks, der opstilles ved installation, får du adgang til film og TV-serier. Nogle af disse er gratis, imens andre kan lejes mod betaling. Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at spole, pause og optage TV, hvilket skaber en mere brugerorienteret TV-oplevelse, da du selv bestemmer, hvornår du vil se det enkelte program.

Fullrate TV pakker

Fullrate er ejet af TDC, men er kendetegnet ved et mere simpelt koncept, der indebærer et væsentligt mindre antal kanaler.

Disse kanaler er inddelt i 3 forskellige TV pakker (d. 03/09-2015):
 TV Basis Pakke: 19 kanaler til 99 kr. om måneden (ekskl. bredbånd)
 TV Plus Pakke: 33 kanaler til 199 kr. om måneden (ekskl. bredbånd)
 TV Plus Pakke + Familiepakke: 40 kanaler til 298 kr. om måneden (ekskl. bredbånd)
Fullrate udbyder væsentligt færre kanaler end TDC, da deres TV pakker f.eks. ikke indeholder mange af de kanaler, hvor de store sportsbegivenheder vises. Fullrate henvender sig altså i højere grad til de forbrugere, der ikke har brug for den helt store TV pakke, men samtidig gerne vil have en række underholdningsmuligheder. Som forbruger betyder det færre kanaler at vælge mellem, men til gengæld vil den samlede TV-løsning højst sandsynligt være en smule billigere. 
Derudover har du mulighed for at leje film vha. den digitalboks, som installeres ved valg af Fullrate som udbyder. Obs. Fullrate leverer også mobilabonnement løsninger til private, hvis det måtte have din interesse.

Stofa TV pakker

Stofa tilbyder, ligesom TDC og Fullrate, en række på forhånd fastlagte TV pakker. Deres koncept er dog en smule anderledes bygget op end de to ovenstående. 

Som udgangspunkt udbyder de som Fullrate tre forskellige TV pakker (d. 03/09-2015): 

 • Pakke 1, ”De vigtigste kanaler”: 34 kanaler til 189 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  DKPlus, ”Pakken med de bedste danske kanaler”: 48 kanaler til 325 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  Pakke 3, ”Til den kræsne”: 74 kanaler til 499 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)


Stofa udbyder nogenlunde de samme kanaler som TDC, da det især er underholdnings- og sportskanalerne, der er adskiller Pakke 1 og Pakke 3. Stofa adskiller sig dog, da det er muligt at tilføje ekstra kanaler til sin TV pakke gennem det, der hedder FritValg. 

Kanalerne koster mellem 10-50 kr. pr. styk alt afhængig af den eller de kanaler, du ønsker at tilføje. Dermed differentierer Stofa sig fra TDC og Fullrate ved en større valgfrihed i forhold til sammensætningen af kanaler. Det skal nævnes, at du for at kunne benytte FritValg skal have et Stofa SmartTV-abonnement. 
Dermed er det en markant ekstra udgift, hvis du ønsker denne valgfrihed. Til gengæld får du med Stofa SmartTV mulighed for at sætte dit TV på pause, leje film og se TV fra dagen i forvejen. Dette er imidlertid ydelser, som er inkluderet i et standard abonnement ved TDC.

YouSee TV pakker

YouSee er ligesom Fullrate ejet af TDC, men adskiller sig fra disse udbydere. De giver nemlig i meget højere grad forbrugeren mulighed for at skabe en mere individuel og tilpasset TV pakke. 

Som udgangspunkt har de dog ligesom Fullrate og Stofa tre forskellige faste TV pakker (d. 03/09-2015):

 •  Grundpakken: 25 kanaler til 229 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  Mellempakken: 35 kanaler til 409 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  Fuldpakken: 62 kanaler til 509 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)


Du kan som kunde vælge mellem de tre ovenstående pakker, men du har også mulighed for selv at skabe en TV pakke, der er tilpasset dine behov. 

For at blive TV-kunde ved YouSee skal du dog tegne abonnement på Grundpakken, men derudover har du selv mulighed for at blande de kanaler, du er interesseret i. 
Du kan henholdsvis tilføje 10, 20 eller 39 kanaler til sin Grundpakke:

 •  Grundpakke + 10 kanaler: 409 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  Grundpakke + 20 kanaler: 459 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse)
 •  Grundpakke + 39 kanaler: 509 kr. om måneden (ekskl. bredbåndsforbindelse) 


De kanaler du tilføjer din Grundpakke vælges mellem mere end 100 forskellige kanaler. 

YouSee er derved den af de fire omtalte udbydere, der giver mulighed for den største valgfrihed, samtidig med at du har mulighed for at vælge en fast TV pakke, hvis du hellere vil det.

Ligheder og forskelle på TV udbyderne og deres TV pakker

Ovenstående gennemgang viser, at der både er ligheder og forskelle mellem de store udbydere på det danske TV-marked. 

Overordnet udbyder de nogenlunde de samme kanaler, selvom der også her er en lille forskel. 
Måden hvorpå udbyderne sammensætter TV pakkerne differentier sig imidlertid en del, specielt i forhold til den enkelte forbrugers mulighed for at tilpasse sin TV pakke. De forskellige muligheder kan ses som en positiv ting, da det derved er muligt at vælge den udbyder, der passer til lige netop dig.

Overvejelser inden valg af TV udbyder

Foruden forskellen på de forskellige TV udbydere er der en række andre faktorer, du skal være opmærksom på, inden du træffer dit valg af TV pakke. Først og fremmest er der knyttet en række ekstraudgifter til de fleste TV pakker, der kan gøre et abonnement væsentligt dyrere end først antaget. 

Her kan nævnes oprettelsesafgift, hvilket de fleste TV udbydere benytter sig af. Det kan derfor være en økonomisk fordel at holde øje med eventuelle rabatter, da du derigennem måske kan undgå at betale oprettelse for din TV pakke. Derudover er det ved nogle TV udbydere dyrere, hvis du skal have installeret TV i mere end et rum. En omkostning, der ofte ikke er til at se i første omgang. 
En anden ting, der er vigtig at undersøge er, om en konkret udbyder dækker det område, hvor du er bosat, da der er mange af selskaberne, som kun dækker nogle steder i landet. Det betyder, at der er højst sandsynligt vil være nogle udbydere, der slet ikke er en mulighed for dig.

En mere individualiseret TV-sening

Gennemgangen af de store danske TV-udbydere viser, at det stadigvæk i høj grad er udbyderne, som definerer hvilke kanaler den enkelte danskers TV pakke skal indeholde. Nogle udbydere åbner op for en smule valgfrihed, men det er stadigvæk et krav, at brugerne vælger mindst en grundpakke, der er forudbestemt. Det er f.eks. tilfældet hos YouSee. 

Vi lever imidlertid i et samfund, der er blevet meget mere individualiseret end tidligere, hvilket også har betydning for opfattelsen af de traditionelle TV pakker. Mange ønsker større indflydelse og valgfrihed, når det gælder sammensætningen af deres TV pakke. Man kan da også sagtens argumentere for følgende; hvorfor skal man betale for en masse TV kanaler, som man alligevel ikke benytter?
Boxer er et eksempel på en TV-udbyder, som har skabt langt større valgfrihed til forbrugerne. Det har de gjort med deres koncept Boxer Flex (d. 03/09-2015), hvor du selv vælger samtlige kanaler i din TV pakke, og hvor du løbende har mulighed for at skifte ud i dine kanaler. Det foregår således, at du betaler et fast abonnement hver måned og derudover for de kanaler, du vil have adgang til. Det er derfor et mere fleksibelt TV-abonnement, hvor du slipper for at betale for en masse indhold, du alligevel ikke gør brug af.

Hvordan modtager jeg mine TV kanaler?

Der er flere ting at overveje, når du som forbruger skal beslutte, hvilken TV pakke du ønsker at tegne abonnement på. Der er nemlig forskel på, hvordan du rent teknisk modtager TV kanaler fra de enkelte udbydere. 

Normalt taler man om fire forskellige modtagermuligheder: Antenne, parabol, kabel og bredbåndsforbindelse. 

TV pakker via antenne

Det er muligt at modtage og derigennem få adgang til TV kanaler gennem en antenne, som monteres til dit hus. Rent teknisk fungerer det på den måde, at antennen opfanger signal fra TV-masterne, hvilket gør det muligt at se en række TV kanaler. 

Efter sendenettet er blevet digitaliseret, er det dog nødvendigt at have en digital tuner indbygget i dit TV eller en separat digitalboks, hvis du ønsker at benytte antenne. Som udgangspunkt har du med en antenne adgang til DR’s kanaler samt din TV2-region. 
Derudover kan du få adgang til ekstra kanaler ved at tegne et abonnement ved Boxer TV, der er den største, men samtidig også en af de eneste udbydere, der tilbyder modtagelse ved hjælp af antenne. 
At modtage TV-signal gennem antenne er den traditionelle metode, der ikke er særlig udbredt i dag. Ulempen er da også, at der ikke er særlig mange udbydere at vælge mellem, hvilket begrænser mulighederne for at vælge lige præcis den TV pakke, du som forbruger kunne tænke dig.

TV pakker via parabol

Modtagelse ved hjælp af parabol minder om antenne på den måde, at de begge er monteret på huset. Parabol kaldes også satellit-TV, da signalet modtages fra satellitter ude i rummet. Fordelen ved parabol frem for antenne er, at du med en parabolmodtager har muligheden for at modtage og abonnere på kanaler fra hele verden. 

Parabol TV giver dermed en langt større valgfrihed, da du også kan få adgang til kanaler, der ikke normalt er tilgængelige i TV pakkerne fra de fleste udbydere. 
De to største udbydere af parabol TV er Canal Digital og Viasat. Hvis du vælger parabol TV hos en af disse udbydere, har du mulighed for at få hjælp til installationen af parabolen samt det ekstraudstyr, der er nødvendigt for at få TV-signalet til at fungere optimalt.

TV pakker via kabel

Kabel TV adskiller sig markant fra både antenne og parabol, da signalet ikke modtages gennem luften, men derimod gennem kabler i jorden. Teknikken består af et system, der ved hjælp af radiosignaler kan sende TV direkte fra udbyderen til din adresse. 

Det faktum, at signalet modtages gennem kabler i jorden, er en af fordelene ved kabel TV. Det betyder nemlig, at modtagelseskvaliteten forøges, da signalet ikke forstyrres af f.eks. høje bygninger eller træer. 
Yousee og Stofa er to af de største udbydere af kabel TV i Danmark. For at kunne tegne abonnement hos en af disse virksomheder kræver det dog, at deres kabelnet dækker dit område. Om du har mulighed for at få kabel TV, kan du hurtigt få et overblik over på udbydernes hjemmesider. Du skal blot indtaste din adresse og dit postnummer i systemet, og du vil få besked på om kabel TV er en mulighed for dig.

TV pakker via bredbåndsforbindelsen

Bredbånds TV er den nyeste af de omtalte modtagerteknikker og bliver i dag mere og mere udbredt i Danmark. Teknikken fungerer således, at du modtager signalet gennem et telefonstik i væggen. Derudover skal du i de fleste tilfælde have installeret en boks for at signalet kan fungere optimalt. Hvis en boks er nødvendig, vil den dog følge med installationen, når du tegner dit abonnement. 

Derefter modtager du gennem din internetforbindelse, de kanaler du har valgt. Det er vigtigt at være opmærksom på, at bredbånds TV kræver, at du både har bredbånd og TV hos samme udbyder. 
Indenfor bredbånds TV er TDC og Fullrate nogle af de største udbydere. Her skal du ligesom ved kabel TV undersøge, om du har mulighed for at få bredbånds TV i det område, hvor du bor. De forskellige udbydere dækker ikke nødvendigvis de samme områder, så selvom du ikke kan få bredbånds TV hos et selskab, kan du måske godt ved et andet.

Hvilken teknologi er så den bedste?

Det er svært at svare på, da det kommer fuldstændig an på, hvilke behov du har. TV gennem antenne kan være en fordel, hvis der allerede er monteret en antenne på dit hus, og du ikke har det store behov for mange så valgmuligheder, når det gælder TV pakker. 

Modsat kan en parabolløsning være det rigtige valg, hvis du brug for at se kanaler fra hele verden. Parabol er nemlig den eneste mulighed, hvis du ikke kan nøjes med indholdet i de ”normale” TV pakker, men har specielle ønsker til kanaler fra f.eks. Mellemøsten eller Sydamerika.
Kabel TV har den fordel, at signalet er rigtig godt samtidig med, at du har mulighed for at modtage en lang række af TV kanaler. Derudover slipper du for at have en antenne eller parabol monteret på dit hus eller din lejlighed. 
Bredbånds TV har nogenlunde de samme fordele som Kabel TV og vil helt sikkert være en metode, der vil blive mere og mere populær i fremtiden, da internettet er blevet en så central del af de fleste danskeres hverdag.

Fordele og ulemper ved at samle bredbånd og TV

Der ses en større og større tendens til, at folk vælger at samle bredbånd og TV hos den samme udbyder. En af grundene til det er, at mange af de store selskaber sætter det som et krav, at du har en internetforbindelse for at kunne oprette abonnement på TV. Det er som tidligere nævnt tilfældet ved store udbydere som TDC og Fullrate. Omvendt er det ved Stofa, hvor du skal have TV hos dem for at kunne få Stofa Bredbånd. De fordele og ulemper, der er ved at samle TV og bredbånd hos samme udbyder, vil blive beskrevet nedenfor. 

Den største fordel er helt klart, at du ved at samle bredbånd og TV et sted kun modtager én samlet regning på dine ydelser. 
Det betyder samtidig også, at du kun skal kontakte en enkelt udbyder, hvis teknikken ikke fungerer, eller du har spørgsmål til dit abonnement. Derudover er det ofte en fordel at samle tingene, da mange firmaer tilbyder en samlet pakke, der er billigere, end hvis du skal ud at investere i bredbånd og TV ved to forskellige udbydere. Mange TV udbydere tilbyder også en række ekstra services, hvis du vælger en samlet løsning hos dem. Ved TDC tilbyder de f.eks. adgang til film og TV-serier samt muligheden for at spole, optage og pause TV. 
Der er imidlertid også ulemper ved at samle bredbånd og TV hos en enkelt udbyder. Først og fremmest er det en ulempe, hvis du på et tidspunkt ønsker at afmelde enten bredbånd eller TV, da det ved mange udbydere ikke er muligt. Hos de udbydere, der tilbyder bredbånds TV kan du ikke afmelde dit bredbånd, og samtidig beholde dit TV-abonnement. Det giver selvfølgelig god mening, da TV-abonnementet fungerer gennem din bredbåndsforbindelse. 
Det er dog stadigvæk en ulempe, der kan betyde, at du bliver nødt til at opsige hele dit abonnement, selvom du egentlig ikke har lyst til dette.  En anden ulempe ved bredbånds TV er, at dit TV-signal ikke virker, hvis der er problemer med bredbåndsforbindelsen. Det faktum, at TV-signalet er afhængig af bredbåndsforbindelsen, kan altså i nogle sammenhænge være smart, men også skabe frustrerende situationer, hvis teknikken ikke fungerer. 
Hos en udbyder som Stofa er situationen lidt en anden. Her kan du nemlig ikke afmelde dit TV-abonnement og samtidig beholde din bredbåndsforbindelse. Det kan ligeledes skabe problemer, da bredbåndsforbindelsen for mange er vigtigere end selve TV pakken, da en stor del af medieforbruget i dag foregår via internettet.

Forskellen på TV pakker og streaming

Udbyderne af de traditionelle TV pakker står stærkt på det danske TV-marked, men samtidig har de inden for de sidste år fået en væsentlig konkurrent. Denne konkurrent er de mange streaming-tjenester, der kan siges at være et mere moderne alternativ til den almindelige TV pakke. 

Det er i dag mere og mere normalt  at ”shave” sin TV pakke, dvs. at nedgradere sin TV pakke til en mindre en af slagsen, for i stedet at tegne abonnement på en eller flere streaming-tjenester. Der er også nogle, som helt fravælger den traditionelle form for TV pakke for i stedet at streame det indhold, de har lyst til at se. 
Streaming er populært, fordi det er meget mere brugerorienteret end de normale TV pakker. Som bruger kan du helt selv bestemme, hvad du vil se samt, hvor og hvornår du vil se et bestemt indhold. Det eneste streaming kræver er en internetforbindelse og et abonnement ved en af de mange udbydere på markedet. 
Derudover er streaming-tjenesterne ekstremt tilgængelige, da de fungerer på mange forskellige platforme såsom – computer, tablet, smartphone og SmartTV. Du kan dermed tage din underholdning med, når du er på farten.

Forskellige tjenester

Ligesom med TV pakkerne er der flere forskellige streaming-tjenester, som alle tilbyder forskelligt indhold. Det vel nok mest kendte streaming-selskab er amerikanske Netflix, som har mange millioner brugere fordelt ud over hele verden. Netflix giver brugerne mulighed for at se et bredt udvalg af film og TV-serier mod betaling af 79 kr. om måneden.  

En anden populær streaming-tjeneste er TV2-Play, der giver brugeren mulighed for at få adgang til indhold, som vises eller har været vist på TV2’s seks kanaler. Hos TV2-play kan du vælge mellem tre forskellige streaming-pakker. For 59 kr. om måneden får du adgang til TV2s arkiv indeholdende TV-serier, programmer og film. Hvis du derimod ønsker adgang til TV2s livekanaler koster dette 99 kr. om måneden Sidst, men ikke mindst kan du få adgang til både TV2’s arkiv og livekanaler for 129 kr. om måneden. 
En tredje tjeneste er Viaplay, der adskiller sig fra de to ovenstående ved at have rettigheder til at sende mange store sportsbegivenheder, f.eks. Champions League, Premier League og Formel 1. Derudover er det ligesom hos Netflix muligt at se et stort udvalg af TV-serier og film fra ind- og udland. Der er dog en markant prisforskel, hvis du ønsker at inkludere sport i din pakke hos Viasat. Viaplay Sport, som giver adgang til alle Viaplays ydelser, koster 229 kr. om måneden, hvorimod en standard Viaplay-pakke, med adgang til TV-serier og film, kan erhverves for 79 kr. om måneden. 
Det skal også nævnes, at både Netflix, TV2-Play og Viaplay tilbyder deres brugere en gratis måned, så du har mulighed for at vurdere, om deres tilbud er noget for dig. 
En fjerde mulighed er streaming-tjenesten DR TV, der modsat de ovenstående tjenester er et gratis alternativ. Du betaler til DR TV gennem medielicensen og får derigennem adgang til mange af DR’s kanaler samt en række ældre og aktuelle programmer. 
Der findes langt flere streaming-tjenester end de ovenstående. Disse tjenester kan du læse mere om under fanebladet ”Streaming tjenester” på InternetTjek.dk. Er du studerende og ønsker du en TV pakke anbefaler vi at du også tjekker muligheder for streaming ud, da dette kan være billigere for dig at vælge.

Hvordan finder jeg den billigste TV pakke, der passer til mit behov?

Ovenstående har givet en introduktion til hvilke muligheder, der findes på det danske TV-marked. Du har forhåbentlig fået et overblik over, hvilke udbydere der er på markedet, og hvad de kan tilbyde. Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige muligheder, og det kan være svært at vælge, hvad der er den rigtige TV-løsning for netop dig.

Det er her, at InternetTjek.dk kommer ind i billedet! InternetTjek.dk er en hjemmeside, som gør det muligt at sammenligne de forskellige udbydere af TV pakker og streaming-tjenester for i sidste ende at kunne finde den bedste – og ikke mindst billigste TV-løsning for dig.
Den store fordel ved InternetTjek.dk er, at alle TV-udbyderne er samlet et sted, så det er nemmere for dig som forbruger at danne dig et overblik, før du træffer dit valg. Derudover er priserne altid opdaterede, da hjemmesiden benytter sig af et system, der automatisk henter de aktuelle priser direkte fra udbyderne.
Du har flere muligheder, når du besøger InternetTjek.dk. Du kan vælge selv at danne dig et overblik ved at kigge under fanebladene ”TV pakker”, ”Streaming tjenester”, ”TV udbydere” og ”TV kanaler”, som er placeret øverst på startsiden. Herfra kan du f.eks. selv gå videre til den enkelte udbyders hjemmeside og finde information direkte hos dem.
Det smarte ved InternetTjek.dk er dog, at hjemmesiden fungerer som en søgemaskine, hvor du ud fra en række søgekriterier kan finde frem til, hvad der er den bedste TV-løsning for dig.
Nedenfor er opstillet de tre vigtigste søgekriterier: 

 1. Postnummer 
  Først og fremmest skal du indtaste dit postnummer så de udbydere, der ikke tilbyder TV pakker i dit område frasorteres. 
 2. Vælg signal
  Derefter vælger du på hvilken måde, du ønsker at modtage dit TV-signal. Her er det muligt at vælge enten ”Kabel-TV”, ”Parabol-TV” eller ”Bredbånds-TV”. 
 3. Valg af kanaler
  Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at vælge, hvilke kanaler du ønsker at have adgang til gennem din TV pakke. 


Når du har indtastet dine oplysninger oplister søgemaskinen de billigste udbydere og TV pakker, der passer til netop dine behov. Søgemaskinen viser her de forskellige produkters oprettelsespris, pris pr. måned og mindsteprisen ved at tegne et abonnement. På denne måde har du et overblik over alle de potentielle omkostninger ved et abonnement, hvilket gør det nemmere i sidste ende at træffe det rigtige valg af TV pakke. 

Du kan derefter klikke dig videre til en TV-udbyder og bestille en TV pakke direkte på udbyderens hjemmeside.

Forskellige streaming-muligheder

Det er også muligt at sammenligne streaming-tjenester på InternetTjek.dk. Tjenesterne kan på siden sorteres efter kategorierne ”abonnement”, ”gratis”, ”salg” og ”leje”. 

Efter at have valgt en kategori kan du sammenligne de valgte streaming-tjenester bl.a. på indhold og pris. Derefter har du ligesom ved TV pakkerne mulighed for at klikke dig videre til streaming-tjenesternes hjemmesider, hvis noget fanger din interesse.

Hvordan skifter du TV-udbyder?

Når du har fundet den perfekte TV pakke gennem på InternetTjek.dk, har du muligvis et andet TV-abonnement, som du først skal opsige. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke regler der gælder for den udbyder, du benytter. Mange udbydere, f.eks. TDC og Fullrate, har 30 dages opsigelse.

Denne periode kan dog være længere end de 30 dage, da der ved nogle selskaber er en bindingsperiode på f.eks. 6 måneder. Før denne bindingsperiode er udløbet, kan du ikke tegne abonnement ved en anden udbyder. Når din opsigelsesperiode er slut, kan du frit tegne abonnement hos en anden udbyder.
Søger du penge til et nyt TV anbefaler vi at søge efter billige lån her eller kviklån her

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.