TVpriser.dk

Tvpriser.dk

TVpriser.dk er overtaget af InternetTjek.dk. Læs om sammenlægningen nedenfor.

Vores anbefaling: Se nyeste tilbud hos YouSee - Sikker, stabil og billig internet

InternetTjek overtager TVpriser.dk

Som et led i InternetTjeks stigende fokus på TVpriser i Danmark, har vi overtaget sammenligningstjenesten TVpriser.dk. TVpriser.dk har sammenlignet TV-pakker og priser igennem en årrække for danske forbrugere, som har nydt glæde af at få overskuelighed og gennemsigtighed i deres valg af TV-pakker.

Dette skal InternetTjek nu videreføre, hvilket vil ske gennem tjenesten InternetTjek.dk.

Sammenhæng mellem TV-pakker og internet

Der er stor sammenhæng mellem valg af TV-pakker og internet, da flere selskaber tilbyder attraktive TV-pakker med i deres internetabonnementer. Fremfor at købe en TV-pakke og internet i to særskilte abonnementer, kan prisen ofte reduceres betydeligt, hvis disse kobles sammen til ét samlet køb. Det er din adresse som afgør, hvilke muligheder for internet, bredbånd, mobilt bredbånd og fibernet du kan vælge, og dermed også hvilke TV-pakker du kan sammenlægge med dit internetabonnement.

Sådan undersøger du dine muligheder

InternetTjek er opbygget som en søgemaskine, som finder alle de muligheder for internet og fibernet, du kan vælge mellem på din adresse. Herved undgår du at bruge unødvendig tid på selv at undersøge dine muligheder på selskabernes hjemmesider enkeltvis, men kan i stedet spare tid på at bruge vores uafhængige sammenligningsservice.Sådan gør du:

  1. Klik dig ind på forsiden af InternetTjek.dk
  2. Indsats din adresse
  3. Undersøg og sammenlign dine muligheder
  4. Klik dig direkte videre til det bedste selskab

Ved at følge disse fire ovenstående trin kan du hurtigt og simpelt få både den bedste TV-pakke og det bedste internetabonnement.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på InternetTjek.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.