Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Anvendelse af InternetTjek.dk sker under accept af følgende beskrevne vilkår og retningslinier. Hvis du er i tvivl om betydningen af indholdet, bedes du kontakte os på [email protected], hvorefter vi vil indgå en dialog med dig med formålet om at skabe den nødvendige forståelse.

Bindingsperiode

Der kan være en bindingsperiode forbundet med dit valg af internetselskab og internetløsning. Det er ikke InternetTjek.dks ansvar at oplyse dig om eventuelle bindingsperioder, hvorfor vi ikke kan drages til ansvar.

Vi anbefaler altid vores brugere at undersøge eventuel bindingsperiode på forhånd, så det ikke kommer som en overraskelse. Hvis du prioriterer en kort bindingsperiode, kan du sammenligne internetudbyderes længde af bindingsperiode og på baggrund heraf træffe din beslutning om valg af selskab.

Øvrige omkostninger

Der kan være øvrige omkostninger forbundet med dit valg af internetløsning. Det kan f.eks. være oprettelsesgebyr, leje af router eller installationsudgifter.

Hvis du er blandt de danskere, som endnu ikke er koblet på fibernettet, kan der være udgifter i forbindelse med tilkoblingen, da der i så fald i de fleste tilfælde skal udføres gravearbejde.

Hastighed

Den hastighed du køber hos et givent teleselskab kan variere i forhold til den hastighed, du selv kan måle. Det kan skyldes, at internetudbyderen ikke er i stand til at levere den maksimale hastighed på din adresse grundet tekniske omstændigheder.

Ligeledes kan din hastighed også variere efter, hvor du befinder dig i forhold til placeringen af din router. F.eks. hvis du i dit hjem befinder dig i den modsatte ende af, hvor du har placeret din router, så kan du ofte opleve en lavere hastighed.

Du kan se, hvilken hastighed du kan få i din region sammenlignet med øvrige regioner hos den offentlige tjeneste TjekDitNet.dk.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at indgive en klage over InternetTjek.dk eller nogen af teleselskaberne, er du i din fulde ret til dette. Den enkelte sag vurderes af Forbrugerombudsmanden, og du kan derfor ikke vide dig sikker på udfaldet af din klage, før denne er behandlet og du har fået svar på din klage.

Du kan læse om dine klagemuligheder, og hvordan en klage skal indgives på: