Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Det skal du vide om fibernet

Fibernet er blevet populært

Hvis du er irriteret over langsomt og ustabilt internet, hvor du skal vente en evighed på at komme en på en webside, vil du elske fibernet. Her får du nemlig lynhurtigt internet, hvor du ikke skal vente. I dag er mange danskere blevet vilde med fibernet, da internettet er så hurtigt, som det er.

Derfor er flere og flere husstande også begyndt at benytte sig af denne form for internet.

Hvad er fibernet?

Fiberbet er en form for internet, der leveres via lyslederkabler. Disse kabler sender data i form af lyssignaler, hvorfor hastigheden forbliver hurtig. På den måde er du derfor sikret meget hurtigt internet til sammenligning med eksempelvis helt almindeligt bredbånd.

Hvem skal benytte sig af fibernet?

Hvis du bor i en husstand, hvor i er mange, der benytter jer af internettet, kan det være, at fibernet er en fordel. Især hvis i både gør brug af internettet via fjernsynet, computeren, spillekonsoller, mobiltelefoner m.m.

Derudover kan det være en fordel med fibernet, hvis I streamer, spiller eller downloader meget. Fibernet sørger nemlig for en hurtigere og mere stabil forbindelse, hvor du ikke vil opleve ventetid eller afbrydelser sammenlignet med andre former for internet.

Hvor hurtig hastighed har jeg brug for?

Når det kommer til hastighed og internet, skal du finde den hastighed, som du mener vil være den mest optimale for dig og din husstand. Dette kan dog være svært for mange, da du måske ikke har den fjerneste anelse om, hvad du skal vælge. Du skal være opmærksom på, at hastigheden eller båndbredden bliver målt i Mbit/s.

For de fleste vil omkring 10 eller 20 Mbit/s være nok, men det afhænger som regel af, hvor mange enheder der bruger internettet i husstanden, samt hvad internettet bliver brugt til.

Har jeg mulighed for at få fibernet derhjemme?

Dette lyder måske for nogle som et mærkeligt spørgsmål, men det er rent faktisk ikke mulighed for alle at få fibernet derhjemme endnu. Der kommer løbende flere og flere kabler ned i jorden, så mange kan få fibernet, men det er ikke alle husstande i Danmark, der kan få det endnu. Hvis du vil vide mere om, hvorvidt du har mulighed for at få fibernet i hjemmet, kan du besøge udbydernes hjemmesider såsom Fibia, Stofa eller Waoo.

Her vil du have mulighed for at finde et kort over, hvor de tilbyder fibernet og hvem der kan få det. Du kan typisk også indtaste din egen adresse, hvor du hurtigt har mulighed for at se, om det er muligt at få adgang til fibernet hjemme hos dig.