Privatlivspolitik


InternetTjek.dks privatlivspolitik

  • Vores privatlivspolitik sammensat ud fra gældende persondatalovgivning
  • Behandling af persondata er en af hjørnestenene hos InternetTjek.dk
  • Du kan altid få indsigt i, hvilke persondata InternetTjek.dk har indsamlet om dig

Kontaktoplysninger

  • PRICEBOOK ApS
  • Ceresbyen 75, 3. tv., 8000 Aarhus C
  • CVR-nr.: 34455937

Sådan bruger InternetTjek.dk dine persondata

Hos InternetTjek.dk gør vi brug af dine persondata på følgende måde:

  • Dine persondata er afgørende for kontinuerlig optimering af vores service. Ud fra din adfærd kan vi blandt andet analysere, hvilke internetudbydere vores brugere foretrække at bestille internet hos. Vi kan dermed henvende os til de udbydere, som tiltrækker et utilfredsstillende antal kundehenvendelser, hvorefter de har mulighed for at ændre i deres produktsortiment, prissætning, kundeservice og tilsvarende ydelser.

Din sikkerhed hos InternetTjek.dk

Vi prioriterer højeste beskyttelse af dine persondata, derfor kan du være sikker på følgende:

  • Indsamling af dine persondata sker altid kun med dit samtykke
  • Vi indsamler kun persondata, der kan hjælpe os med at optimere InternetTjek.dk
  • Vi deler aldrig dine persondata uden dit tydelige samtykke
  • Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er brugbare for os

Kommercielle og forretningsmæssige formål

InternetTjek.dks forretningsmodel bygger på, at vi henviser forbrugere til teleselskaberne, hvorefter de udbetaler kommission til os, såfremt den enkelte forbruger bestiller internet eller på anden vis opfylder de mål, vi har opsat i samarbejde med det givne teleselskab.

Det er derfor vores største formål at sikre størst brugertilfredshed på InternetTjek.dk, så brugerne finder det teleselskab, som bedst tilfredsstiller hver enkelts behov, krav og forventninger.

Vores indsamling af persondata tjener blandt andet det formål at fortælle os, hvilken værdi hvert teleselskab skaber. Denne viden bruger vi til at optimere vores kommercielle målsætning.

Dine persondata bliver derfor aldrig brugt til andet end at skabe mest mulig forretning for InternetTjek.dk, og herigennem størst muligt brugertilfredshed. Det sikrer os, at brugerne kommer tilbage og bruger vores service igen, næste gang de leder efter internet, fibernet eller mobilt internet.

Samarbejde med tredjemand

InternetTjek.dk er som de fleste andre virksomheder afhængige af samarbejdspartnere, der kan bidrage til at skabe den bedste service og brugeroplevelse. Vi samarbejder derfor med en række udvalgte leverandører og partnere, der alle bidrager til udviklingen og vedligeholdelsen af InternetTjek.dk.

I forhold til persondata og privatlivspolitik er en af de vigtigste samarbejdspartnere Digital Ocean i Frankfurt, der er ansvarlig for drift af vores servere. På disse servere lagrer vi de indsamlede data, så ikke uvedkommende kan få indsigt i disse på lovlig vis.

Yderligere bruger vi også Google Analytics til at indsamle og analysere brugeradfærd på InternetTjek.dk. Det viser os f.eks. hvilke sider og funktionaliteter, der fungerer bedst, og hvilke elementer på vores service vi skal fokusere på at optimere mod en højere brugertilfredshed.

Behandlingssikkerhed

Hos InternetTjek.dk behandler vi altid dine data i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen, hvilket er din garanti for, at indsamlingen af data aldrig kommer til at påvirke dig negativt på nogen måde.

Vi kan til enhver tid bede om at få dine persondata slettet på vores servere og i vores øvrige systemer. Har du brug for at få indsigt i, hvilke data vi har indsamlet om dig, kan du kontakte os på mail@internettjek.dk.

Behandling af persondata

Som tidligere beskrevet så er behandling af persondata en af InternetTjek.dks hjørnesten. Det er altså én af de absolut vigtigste områder for os at arbejde med, sådan at vores brugere frit kan anvende vores service med tillid til vores databehandling.

Samtlige medarbejdere og øvrige involverede hos InternetTjek.dk har fået en grundig og fyldestgørende introduktion og vejledning i håndtering af persondata. Vi har desuden indført forretningsgange for, hvilke personer der skal have adgang til udvalgte data.

 Det er derfor ikke alle medarbejdere, der frit kan tilgå de indsamlede data uden forudgående tilladelse fra InternetTjek.dks ledelse.

Vi er bekendte med nødvendigheden i løbende at ændre koder til vores sikkerhedssystemer, så vi hele tiden holder os bedst beskyttet mod udefrakommende hackerangreb. 

Der er dog ikke nogen garanti for, at et hackerangreb ikke finder sted og får adgang til persondata, og vi fraskriver os derfor ethvert ansvar for beskyttelse af persondata ved tilfælde af hackerangreb.

Utilfredshed med databehandling

Hvis du ønsker at klage over vores databehandling, kan du gøre dette via www.datatilsynet.dk.