Få det billigste fibernet

Få et gratis og uforpligtende tilbud på fibernet. Indtast din adresse og kom igang med at få fibernet her.

Internet via fiberforbindelser

Hvad er fibernet?

Fibernet er en form for internet via lyslederkabler, der sender data i form af lyssignaler. Det vil sige, at hastigheden forbliver hurtig, da der ikke er noget tab på selve hastigheden her. Du har derfor mulighed for at få lynhurtigt internet med fibernet, hvis du ønsker dette.

Hvem har brug for fibernet?

Med fibernet får du mulighed for at få en meget hurtig internetforbindelse samt en meget mere stabil forbindelse sammenlignet med andre former for forbindelser. Det er derfor en fordel for dig med fibernet, hvis du ønsker dette, samt hvis du enten streamer, spiller eller downloader meget via internettet. Med fibernet vil alt gå en del hurtigere, hvorfor du ikke skal sidde og vente, når du klikker ind på internettet.

Det er desuden en fordel med fibernet, hvis du lige nu har en meget langsom internetforbindelse, eller hvis I er rigtig mange i den samme husstand, der har brug for internet. Sidst men ikke mindst er fibernet en fordel, hvis du enten sender meget store filer, eller hvis du ofte uploader videoer.

Kan jeg få fibernet derhjemme?

Lige nu er det ikke alle husstande i Danmark, der har mulighed for at få fibernet derhjemme. Fibernet er nemlig noget, der bliver lagt ned af de forskellige selskaber i landet, men selve fibernettet er ikke lagt ned i jorden alle vegne endnu. Der arbejdes på at lægge flere og flere kabler ned i jorden, men det tager noget tid.

Der er stor chance for, at du kan få fibernet, hvis du bor i nogle af de større byer i Danmark, mens chancen er mindre, jo længere ude på landet du bor. Dog er der allerede nu begyndt at blive lagt fibernet i provinsen, hvorfor det sagtens kan ende med at være en mulighed for dig. Hvis du ikke ved, om du har mulighed for at få fibernet hjemme hos dig, kan det være en god idé at tage et kig på en af udbydernes hjemmeside. Her har du nemlig mulighed for at tjekke din adresse, så du nemt og hurtigt kan finde ud af, om du kan få fibernet.

Fibernet i provinsen

Som vi lige har nævnt i ovenstående afsnit, er det desværre ikke muligt for alle husstande i landet af få fibernet endnu. Men det bliver bedre og bedre, og der er nu mulighed for at få fibernet mange steder i landet. Men hvad så med fibernet i provinsen? Pt. er der en chance for, at du kan få fibernet, selvom du bor i provinsen.

Der er nemlig flere muligheder i forhold til dette, hvorfor det bare er med at undersøge dine muligheder.